пʼятниця, 23 березня 2018 00:35

Соціологи спрогнозували Юлії Тимошенко перемогу на президентських виборах

24,6% українців готові підтримати на виборах президента лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко, якби голосування відбулося наприкінці лютого 2018-го. Чинний президент України Петро Порошенко отримав четверте місце в рейтингу — 9,8% голосів.

19 березня Київський міжнародний інститут соціології оприлюднив результати опитувань. У партійному рейтингу парламентських виборів теж лідирує "Батьківщина" — має 22,5% голосів.

— Це свідчення незмінного авторитету "Батьківщини", яка послідовно відстоює інтереси не окремих олігархічних кланів, а винятково України й українців. Люди довіряють лідеру Юлії Володимирівні й загалом нашій політсилі, яка зібрала відданих справі людей. Із такою командою ми зможемо змінити й здолати все. Зокрема, на Полтавщині наша партія завжди мала гідну підтримку серед виборців. Робота команди підтверджує, що "Батьківщина" — це єдина партія, що здатна врятувати Україну, підняти економіку, народне господарство та повернути віру людей у європейське майбутнє нашої держави. Опитування показало, що українці готові проголосувати за надійного наступного президента, який дасть українцям гідне життя, — каже 46-річний Руслан Богдан, народний депутат від "Батьківщини".

Опитування провели з 5 по 21 лю­того в 110 населених пунктах усіх регіонів України, крім Криму. В Донецькій і Луганській областях дослідження відбулося на підконтрольній нам території. Загалом опитали 2043 респонденти.

Зараз ви читаєте новину «Соціологи спрогнозували Юлії Тимошенко перемогу на президентських виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути