Ексклюзиви
середа, 09 грудня 2009 17:10

Подкопаєва має намір поламати стереотипи в Донбасі

Чимало зірок вітчизняного шоу-бізнесу, які на попередніх виборах президента України підтримували Віктора Януковича, сьогодні зробили свій вибір на користь Юлії Тимошенко та її команди. Серед них — Наталія Могилевська й Ані Лорак. Вони — довірені представники Леді Ю. У рамках концертного туру "З Україною в серці" знаменитості їздять по країні.

Не стали винятком і зірки спорту. Так, несподіванкою для багатьох 2 грудня стала заява Лілії Подкопаєвої про те, що вона виходить із Партії регіонів, яку представляла як депутат Донецької облради. Сьогодні олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики зареєстрована як довірена особа Юлії Тимошенко в Донецькій області — територіально-виборчий округ N43. Подкопаєва запевнила, що її рішення не було спонтанним, а продиктоване прагненням зробити майбутнє України успішним.

— Я подала заяву про вихід із Партії регіонів 26 жовтня, — пояснює свій вибір спортсменка. — Для мене це — усвідомлений крок, оскільки сподіваюся, що в команді прем"єр-міністра зможу більше зробити для успішного майбутнього України.

Лілія Подкопаєва також зазначила, що для неї є "великою честю представляти Юлію Тимошенко в Донецьку". Цей регіон, на думку чемпіонки, є заручником політичних стереотипів, що заважають позитивним змінам у ньому.

— Я надалі працюватиму в Донецькій обласній раді й докладу всіх зусиль, щоб у нашому краю були зламані політичні стереотипи, які заважають змінам — як у Донбасі, так і в усій Україні, — коментує своє рішення Подкопаєва.

Зараз ви читаєте новину «Подкопаєва має намір поламати стереотипи в Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути