Ексклюзиви
вівторок, 12 січня 2016 07:50

Патріарх Кирило підштовхує Росію до катастрофи

Автор: ФОТО: REUTERS
  Патріарх Російської православної церкви Кирило та прем’єр Росії Дмитро Медведєв стоять на Різдвяній службі у храмі Христа Спасителя в Москві 7 січня. Напередодні глава церкви схвалив участь росіян у війні в Сирії
Патріарх Російської православної церкви Кирило та прем’єр Росії Дмитро Медведєв стоять на Різдвяній службі у храмі Христа Спасителя в Москві 7 січня. Напередодні глава церкви схвалив участь росіян у війні в Сирії

Напередодні Різдва такий собі Кирило Гундяєв, який подвизається в Кремлі в ролі патріарха, заявив, що війна в Сирії для росіян — "це захист батьківщини". Цим він благословив подальше кровопролиття. Можна було б припустити, що многогрішний пастир передчасно розговівся й пригубив. Від жартів утримує апокаліптичний холод, яким повіяло від заяви.

Після 30 вересня 2015 року світ з особливою напругою стежить за ескалацією бойових дій у Сирії. Не лише тому, що учасником конфлікту того дня стала ядерна держава з непередбачуваним лідером на чолі і вступила в гаряче протистояння фактично з усіма іншими великими країнами. Світ напружився, бо згадав біблійні пророцтва.

Участь Росії у війні в Сирії була передвіщена тисячі років тому. У Біблії сказано: наприкінці часів, тобто перед кінцем світу, антихристове воїнство Гог із землі Магог нападе на народ Божий — Ізраїль. Ні західні, ні богослови московітів давно не заперечують, що "Гог із землі Магог", згадані в пророцтві Ієзекіїля, означають антихриста і нинішню Росію. Збігається й напрямок, яким "могутній північний народ на ім'я Рош" пішов війною у біблійні землі — строго по меридіану від Москви до Єрусалима, який пролягає через Донбас, Крим і Сирію.

Спочатку, сказано в пророцтві, впаде Дамаск, "місто слави, місто радості" ­Господньої. Нинішня ситуація на близькосхідному фронті припускає такий розвиток подій. Війни РФ з Ізраїлем ще нема, але протистояння — наявне. Через порушення повітряного простору Землі обітованої, через постачання ракет терористам "Хезболли", які Тель-Авів потім методично знищує. Тож цілком імовірно: Сирія — лише проміжна історична ланка. Москва й далі піде біблійним маршрутом. Тим паче, й у п'яти попередніх війнах на Близькому Сході вона підтримувала арабів, а не ізраїльтян. І всі війни були програні.

Нині ж проти Росії ще й пророча правда Біблії. Згідно з нею, війська Гога й Магога будуть знищені в Ар-Магеддоні — "місті Мегіддо", розташованому на півночі Палестини.

Чи знає патріарх Кирило про ці пророцтва і що "того дня, коли Гог прийде на землю Ізраїлеву", спалахне "гнів Господній у люті Його"? Чи пам'ятає слова, адресовані агресору: "впадеш ти й усі полки твої, і народи, які з тобою", і будуть віддані всі вони "на поживу всіляким хижим птахам і звірам польовим"? Чи розгледів сановний грішник сліпучий спалах ядерного вибуху в такому от видінні Ієзекіїля: "Сонце й місяць померкнуть, і зірки втратять блиск свій?"

Не маю сумніву: і знає, і пам'ятає, і розгледів. Тоді чому духовний пастир московітів творить те, що творить, і говорить те, що говорить?

Офіційна Москва давно і невпинно твердить про обраність країни й особливу місію, покладену на неї історією. Останніми роками в це почали вірити не лише "народ на ім'я Рош", а й деякі інші народи. Є у московітів місія. І нинішній глава кремлівського патріархату — вірний раб цієї місії. Проте полягає вона не в порятунку світу, як запевняють кремлівські поводирі.

Заяви на зразок того, що бомбові напади на Сирію — "це війна оборонна — і не стільки навіть війна, як точкові впливи", і що для росіян ця "війна є справедливою", — це не просто вірнопіддана підтримка політики біснуватого лідера держави. Це підштовхування народу "Гог із землі Магог" до творення біблійної катастрофи. Благословляючи цю війну, колишній агент КДБ Гундяєв виступає агентом антихриста. Й усвідомити цю очевидну істину мають не лише народи в землях московітів сущі, а й усі парафіяни Московського патріархату інших країн. Щоб не стати співучасником вселенського гріха.

Зараз ви читаєте новину «Патріарх Кирило підштовхує Росію до катастрофи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути