Ексклюзиви
четвер, 23 квітня 2009 18:18

Хто вийде до фіналу Кубка УЄФА?

Наступного тижня дві українські команди — київське "Динамо" та донецький "Шахтар" — гратимуть у півфіналі Кубка УЄФА. Таке трапиться уперше. 30 квітня вони зіграють у Києві, 7 травня — у Донецьку. Хто з них вийде до фіналу?


Петро Суптеля, 62 роки, держслужбовець:

— Переможе "Динамо", воно показало стабільнішу гру на всіх етапах Кубка УЄФА. Але краще вони зустрілися б у фіналі. Гадаю, обом нашим командам до снаги було б подолати у півфіналі німецькі "Вердер" і "Ґамбурґ". Хоча вони й сильніші за французів, яких "динамівці" і "гірники" обіграли в чвертьфіналі.


Олена Чуркіна, 25 років, менеджер із реклами:

— Це жахливо, що жереб звів дві українські команди у півфіналі. Краще вони грали б із німцями. Так само було прикро, коли в одній восьмій фіналу "Динамо" грало з харківським "Металістом". Переможе "Шахтар", хоча я вболіваю за киян. В останніх матчах "гірники" грають сильніше. Вони провалили початок чемпіонату України, але в другому колі набрали такий темп, що спинити їх складно. А "динамівці" у грі з "Кривбасом" виглядали стомленими.


Дмитро Лазуткін, 31 рік, спортивний оглядач:

— Команди за класом майже рівні. В останні роки "Шахтар" у внутрішньому чемпіонаті перемагав "Динамо" частіше, тому за законом збереження енергії нині мають перемогти кияни. Добре, що дві українські команди грають між собою на цьому етапі. Адже гарантовано одна з них потрапить до фіналу, а отже, завоює додаткові очки в рейтингу УЄФА.


Віра Іванова, 50 років, працівник культури:

— Переможуть "гірники", бо вони ідейніші. Для них Донецьк значить набагато більше, ніж для "динамівців" Київ. Вони гратимуть самовідданіше, бо перемога їм потрібніша. "Динамо" — більш елітарна команда, у її гравців нема такого патріотизму. Те, що наші дві найкращі команди зійшлися у півфіналі, свідчить про високий рівень футболу в Україні. Недарма наша збірна успішно грала на Чемпіонаті світу 2006 року.


Анатолій Заяєв, 77 років, заслужений тренер України з футболу:

— Шанси обох команд рівні. Кияни практично забезпечили собі чемпіонство в національній першості, тож прагнуть завоювати кубок УЄФА. "Гірники" в чемпіонаті України борються за друге місце з харківським "Металістом", тому їм складніше, треба грати основним складом кожну гру. Але у них з"явився додатковий стимул — їхній тренер Мірча Луческу ще на два роки лишається в команді. Цієї суботи "Динамо" грає з ФК "Харків", а "Шахтар" із "Чорноморцем". Якщо тренер киян Юрій Сьомін дасть відпочити провідним футболістам, то в першій грі в "динамівців" буде перевага.

Зараз ви читаєте новину «Хто вийде до фіналу Кубка УЄФА?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути