четвер, 25 грудня 2008 16:53

Де зустрічатимете Новий рік?

До 31 грудня залишається кілька днів — час для передсвяткових приготувань. Де зустрічатимете Новий рік ви?



Ада Роговцева, 70 років,

народна артистка України:

— Приїду в Київ тільки 31 грудня, бо в останній тиждень року зайнята в кількох виставах у Москві. Зустрічатиму Новий рік удома із двома дітьми і двома онуками. Буде святковий стіл і велика ялинка — під стелю. Подарунків ще не готувала, якось воно буде. А 2 січня поїду відпочивати у свою сільську хату під Борисполем. Там теж стоятиме ялинка, щоб мені одній не було самотньо.


Володимир Горбатюк, 68 років, пенсіонер:

— Сьогодні сніжок випав, так гарно на вулиці, що вже святковий настрій. Але на Новий рік ще нічого не планували. Тільки вчора з Одеси приїхали: дружина там лікувалася цілий місяць, жили в дочки. У травні цього року їздили у Єгипет, але то ще до кризи було. А зараз і думки немає кудись їхати. Святкуватимемо самі вдома. Якщо хтось зі знайомих завітає — будемо раді. Ялинку з лісу не ставили, бо вже самі колючі від старості. Є маленька штучна, з поліетилену.


Надія Звягінцева, 50 років,

держслужбовець:

— Святкуватимемо вдома. У нас тут у будинок газ проводять. Обіцяли до Нового року закінчити, але бачимо, що не вийде. Поки що опалюємо квартиру каміном — топимо дровами. Грошей немає, все пішло на газифікацію. Про ялинку й подарунки думати не доводиться. Але не так усе бідно й погано — випити й закусити буде що. Можливо, діти з онуками завітають. Як ні, то посидимо із сусідами.


Олесь Доній, 38 років,

народний депутат від НУ-НС:

— Сподіваюся, що не у Верховній Раді. Улітку не використав відпустку, так що є можливість кудись поїхати. Але ще не знаю, як вийде. Зазвичай Новий рік зустрічаю з родиною і друзями. А нині так багато справ, що не можна нічого планувати.

Зараз ви читаєте новину «Де зустрічатимете Новий рік?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути