пʼятниця, 08 грудня 2017 00:50

Благодійні фонди "Деликат" і "Тріада" влаштували свято для людей з особливими потребами

  Благодійний фонд ”Деликат” запросив народний колектив розважити людей із особливими потребами. Усім роздали подарунки
Благодійний фонд ”Деликат” запросив народний колектив розважити людей із особливими потребами. Усім роздали подарунки

— Опікуємося інвалідами з дитячим церебральним паралічем. До кожного свята намагаємося провести благодійну акцію, влаштувати концерт, дати продукти, — розповідає 68-річна Галина Макадзеба, голова благодійного фонду "Тріада".

У Черкасах близько 100 лю­дей з особливими потребами зібралися 30 листопада, щоб відзначити Міжнародний день інваліда. Для них благодійні фонди "Деликат" і "Тріада" накрили святкові столи та запросили виступити народний колектив.

Валентина Федосенко, 58 років, звернулася за допомогою до фонду сім років тому.

— Я інвалід третьої групи, а син Ваня має проблеми з внутрішніми органами, — каже Валентина Степанівна. — Завдяки фонду ми їздили в Євпаторію, Крим — відпочивали, оздоровлювалися.

Активним співорганізатором святкування став благодійний фонд супермаркету "Деликат". Надав заходу значну матеріальну підтримку.

— Ми регулярно допомагаємо різним організаціям і людям, які цього потребують, — говорить 39-річний Руслан Петрик, один із засновників фонду "Деликат". — Коли до нас звернулися від фонду — відразу відгукнулися. Привезли новорічні подарунки із солодощами, фрукти. У приміщеннях "Деликату" збираємо в скриньки допомогу для людей, які до нас звертаються. Роздаємо кошти щомісяця. Такою благодійністю займаємося з грудня минулого року. Уже зібрали і віддали близько 200 тисяч гривень.

— Благодійний фонд "Деликат" відкритий для надання допомоги всім. Ми заснували його, щоб допомагати людям, — розповідає Олег Хелетій, один із засновників фонду. — Покупці мережі можуть лишити решту від покупки чи заплановану пожертву в спеціальній скриньці на касі. Потім комісія та волонтери фонду збирають ці гроші й визначають адресу допомоги. У середньому в місяць вдається зібрати близько 50 тисяч гривень. Ми дякуємо всім нашим клієнтам та відвідувачам за те, що вони небайдужі до чужих проблем.

Усім, хто потребує допомоги, можна звертатися за телефоном гарячої лінії благодійного фонду "Деликат" за номером:

0(96) 033 05 05.

Зараз ви читаєте новину «Благодійні фонди "Деликат" і "Тріада" влаштували свято для людей з особливими потребами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути