вівторок, 16 липня 2019 04:20

Наймолодша тату-майстриня розповіла, скільки зароблятиме малюнками на тілі
13

Одеса: наймолодша тату-майстриня Єва Гребенюк розповіла про недитячі мрії
Фото: фото надане Іннесою Гребенюк
Одеса: наймолодша тату-майстриня Єва Гребенюк розповіла про недитячі мрії
Одеса: наймолодша тату-майстриня Єва Гребенюк розповіла про недитячі мрії
Одеса: наймолодша тату-майстриня Єва Гребенюк розповіла про недитячі мрії
Одеса: наймолодша тату-майстриня Єва Гребенюк розповіла про недитячі мрії

Одеситка 7-річна Єва Гребенюк стала наймолодшою тату-майстринею і потрапила в Книгу рекордів України. Це зафіксували на фестивалі Tatoo Collеction Kiev. Їй подарували путівку до Болгарїї.

"Хочу стати багатою тату-майстринею. Один малюнок на тілі коштуватиме 5 тисяч гривень. Хоча ще зовсім нещодавно думала, що стану ювеліром або дизайнером одягу. Гроші раніше збирала на "Теслу", коли у нас машини не було. Але вона вже скоро буде. Навіть обрали уже - "Land Rover", - розповідає Gazeta.ua Єва Гребенюк.

Єва в день народження тата зробила йому справжнє татуювання за мотивами свого улюбленого мультика. Ескіз повністю намалювала сама по бажанню батька.

"Дівчинка вразила тим, що вона дуже самостійна і незалежна. Часто трапляється так, що рекорд викликає шквал різних емоцій - від позитивних до негативних. Це пов'язано з тим, що рекорд - це завжди вихід за рамки звичного, а іноді навіть можливого. І не всі люди готові ламати стереотипи в своїй голові", - говорить Gazeta.ua керівник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

Крім справжнього тату, яке зробила батькові, дівчинка поки що набиває тимчасові татуювання. До неї вишиковуються черги аби створити малюнок на тілі. В середньому свою роботу поки оцінює в 5-20 грн.

"Коли ми приїхали з конвенції, її однокласники забажали собі тату і навіть батьки і вчителька. Вона уже підбирає малюнок", - каже мама дівчинка Іннеса.

Єва Гребенюк народилася у творчій сім'ї. Мама Інеса в 2006 році приїхала з Мінська вчитися в Одеській Академії музики по класу оперного вокалу, тато у 2000 році приїхав з Криму вчитися в театрально-художньому училищі ім.Грекова на бутафора-лялькаря. Татуюванням тато став займатися ще до приїзду в Одесу, а вже в Одесі відточував майстерність на одногрупників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кожна диктує свій характер"- художниця створює унікальних ляльок з полімерної глини

Тату-культуру Єва вбирала з раннього дитинства, а в 2015 році побувала на своїй першій тату конвенції, правда поки ще як татова підтримка. А далі пішли численні конвенції в Києві, Одесі, Німеччини. Адже тату конвенції це не тільки зустріч і обмін досвідом однодумців, але ще й серйозні змагання.

Дівчинка перейшла у 2 клас. Захоплюється математикою і з задоволенням займається в студії pole dance.

Кажуть, що психологи за малюнками дітей проводять цілі тести, аж до оцінки рівня інтелекту. А чи можуть це зробити батьки і на звертати увагу.

Дійсно, малюнок будь-якої людини багато що може відобразити. І навіть якщо ми захочемо намалювати так, щоб малюнок "не читався", на 100% це все одно не вдасться. Фахівці називають малюнок дитини графічної мовою, яка відображає все побачене, почуте дитиною.

Зараз ви читаєте новину «Наймолодша тату-майстриня розповіла, скільки зароблятиме малюнками на тілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути