вівторок, 25 квітня 2017 10:56

Мирослава Маслянка 7 місяців вишивала книгу своїх віршів

7 місяців вишивала свої вірші і гуморески 12-річна Мирослава Маслянка з міста Любомль на Волині. Її книга "Вишита моя мрія" зайняла ІІ місце на всеукраїнському конкурсі "Книгоманія-2017". Захід проходив у Львові.

"Мені хотілося щось створити, чого немає ніде. Мама запропонувала вишити мій вірш "Село моєї бабусі". Вийшло оригінально. Вирішили зробити до нього й ілюстрацію. Підходящу знайшла в магазині. На ній — хатинка, навколо — соняшники і мальви. Вишивала бісером. Коли все було готово, вирішила вишити ще кілька своїх творів і зробити книжку. За 7 місяців вишила ще 5 своїх віршів, 2 гуморески та ілюстрації", - розповіла Мирослава Gazeta.ua.

Автор: надане Мирославою Маслянкою
  Мирослава Маслянка 7 місяців вишивала книгу власних віршів
Мирослава Маслянка 7 місяців вишивала книгу власних віршів

"Вірші почала писати більше 2 років тому. Перший був про Новий рік. Рядки якось самі приходили в голову. Так само і зараз буває. Я їх намагаюся швидко записати, щоб не забути. Буває, десь в дорозі ніби хтось надиктовує вірш. При собі постійно треба мати блокнот і ручку", - додала Маслянка.

Дівчинка пише вірші про природу і любов до рідної землі. Теми для гуморесок бере з життєвих курйозів. Восени 2016-го вона здобула перемогу на всеукраїнському конкурсі гуморесок "Посміхнемось щиро Вишні". Мирослава відвідує музичну школу, грає на фортепіано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчинка-альбінос вразила світ сліпучою красою

"Мрію написати власну пісню. Хочу, щоб її заспівала моя мама, бо має гарний голос", - сказала дівчинка.

"В майбутньому хочу стати відомою поетесою", - додала вона.

На початку квітня дівчина-підліток на ім'я Кейт привела в батьківську ванну коня, щоб зробити з ним селфі. Знімок миттєво став вірусним у мережі.

Зараз ви читаєте новину «Мирослава Маслянка 7 місяців вишивала книгу своїх віршів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути