Ексклюзиви
неділя, 31 грудня 2017 04:43

Мама десятьох синів розказала, як справляється з ними
7

Вона єдина жінка у домі із п'ятьма кімнатами. Прокидається о 5-ій ранку приготувати сніданок чоловіку на роботу, після чого по черзі прокидаються її десятеро синів. За день вона сім разів пилососить дім і п'ять разів завантажує пральну машинку. Тричі на тиждень вона встигає сходити в спортзал.

Жінка зізнається, що якби у неї народилась дочка, вона, правда, не знала б, що з нею робити.

38-річна Алексіс Бретт із містечка Інвернесса в Шотландії, розповіла, як вона дає раду синам і як справляється по господарству.

Найменшому сину Ротагайду – 7 місяців. Найстарший із хлопців – 16-річний Кемпбел. Харрісону – 14 років, Корі – 12, Лачлану – дев'ять, Броді – 8, Брауну – 7. Менші хлопчики – Хантер (5 років), Мак (3) і дворічний Блейк живуть разом в окремій кімнаті біля батьків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Художниця показала, як насправді виглядають тривалі сімейні стосунки

Алексіс – колишня медсестра. Була єдиною дитиною у батьків. Її чоловіку Девіду – 43 роки. Має ще рідного брата. Пара познайомилась в 1998 році, коли Девід працював машиністом потяга. Через три роки народився Кемпбел. Ще через 8 місяців вони одружились.

Жінка недавно отримала кваліфікацію інструктора по фітнесу і планує приступити до роботи у 2018 році. Але поки що турбота про синів – її основний обов'язок цілодобово, без вихідних, хоча Алексіс вважає себе "доволі холодною матір'ю".

Не дивлячись на ранній розвиток хвороби Паркінсона, Девід – практичний тато, бере частину обов'язків по дому на себе.

Мережу вразили знімки колишнього військового та його сімох дочок. Американець Віллі Шелтон довго боровся із онкозахворюванням. Останнім його бажанням було побачити, як його дівчатка ідуть до вівтаря. Тож семеро доньок пройшли разом із батьком весільною доріжкою до арки молодят.

Зараз ви читаєте новину «Мама десятьох синів розказала, як справляється з ними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути