пʼятниця, 10 листопада 2017 01:37

Людина-сова: підліток вразив умінням повертати голову на 180°
8

Мухаммад Самір
Фото: Youtube
Мухаммад Самір
Мухаммад Самір
Мухаммад Самір
Мухаммад Самір

14-річний Мухаммад Самір з пакистанського міста Карачі вразив мережу оригінальним умінням. Він може повертати голову на 180° і дивитися, що відбувається позаду.

Про надзвичайні здібності пакистанської людини-сови написало видання The Daily Mail.

Мухаммад розповів, що коли йому було 6 або 7 років, він побачив у голлівудському фільмі жахів, як актор повертає голову на 180°, щоб озирнутися.

"Мене це захопило. Я почав займатися. Протягом декількох місяців я зміг це повторити. Моя мати вдарила мене, коли побачила, як я це роблю. Сказала, щоб я ніколи не робив цього знову, оскільки я міг пошкодити шию. Але з часом вона зрозуміла, що це дар від Бога. Моя мрія - працювати в голлівудських фільмах жахів", - поділився хлопець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9-річний американець надіслав резюме в NASA

Після того, як його батько переніс два інфаркти і не зміг більше працювати, Мухаммад кинув навчання і став годувальником сім'ї. Щоб його чотири сестри не кидали навчання, він заробляє гроші своїми талантами: виступає в різних шоу по всьому Карачі. За кожен виступ отримує від 6 до 10 фунтів стерлінгів (від 210 до 350 грн), а за місяць може заробити від 100 до 120 фунтів (3500-4200 грн).

Мережу вразив дивакуватий хлопець з Індії, який пропускає крізь себе електричний струм. Підліток здатний витримати 11 тис. В, що проходять крізь його тіло. Трохи моторошний талант 16-річного Діпака Джангри проявився випадково, коли він ремонтував обігрівач своєї матері. Людина-ізолятор здатна протистояти такій самій кількості електричної напруги, яка необхідна для живлення 500 будинків.

Зараз ви читаєте новину «Людина-сова: підліток вразив умінням повертати голову на 180°». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути