вівторок, 04 січня 2022 15:10

Компанія Rollerblade відкрила офіційний сайт в Україні

Нещодавно всесвітньо відома компанія роликових ковзанів Rollerblade порадувала всіх Українських роллерів новиною про те, що у них з'явився офіційний сертифікований сайт!

Тепер ви зможете детально вивчити весь модельний ряд цієї фірми тут. На сайті ви можете дивитися за новинками, що надходять, читати всілякі статті про роллер-спорт і підготовку до нього в розділі "Блог". Шоломи, захист, шкарпетки і, звичайно, самі ролики та запчастинами до них – все це можна знайти на новому сайті компанії Rollerblade.

 

Фірма Rollerblade – засновники роликів з типом розміщення коліс inline (у ряд). Компанія існує з 1980 року і вже котрий рік залишається лідером ринку, особливо у категорії дитячих роликів. Найкраща модель, що підкорила юних ролерів усього світу – Rollerblade Microblade. У минулому ця модель називалася Spitfire, але зараз виробник оновив дизайн і, відповідно, назву моделі.

Але минулого року Rollerblade випустили перші професійні дитячі фрискейти ролики – Rollerblade Apex. Їх ви можете знайти на сайті в розділі "Дитячі ролики". Ці ролики зараз просто підкорюють світ своєю якістю! Дитячі ролики з професійними деталями, як на дорослих моделях. Тепер і на дитячих роликах можна знайти п'яткову баклю з металевою затяжкою. Зручний черевик з лайнером, ходова частина на найвищому рівні - міцна та легка алюмінієва рама, відмінні колеса та підшипники ABEC 7. Фірмова фіксація гомілкостопу допоможе дитині не отримати травму, а зручна посадка забезпечить легкість у навчанні та подальшому катанні. Такі ролики прослужать довго і залишаться вірними друзями, доки дитина не виросте.

 

Також весь модельний ряд компанії Rollerblade ви можете приміряти у магазині, а досвідчені менеджери-консультанти не залишать вас без уваги і завжди допоможуть підібрати найбільш вдалий варіант саме для вас! У Києві магазини розташовані на двох різних берегах для легкої доступності кожного бажаючого! м. Позняки - вулиця Срібнокільська 1, м. Академмістечко/Житомирська - вулиця Академіка Кримського 4а.

Ролики – чудовий спорт, який підійде для всієї родини! Займайтеся спортом, будьте здорові та не забувайте цікаво проводити час із друзями та родиною!

Зараз ви читаєте новину «Компанія Rollerblade відкрила офіційний сайт в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути