вівторок, 21 грудня 2021 10:41

Класні зимові канікули для вашої дитини: огляд зимових таборів 2021-2022

Уже зовсім скоро зимові канікули. Зазвичай, вони починаються перед Новим роком та закінчуються після Різдва. Та чи будуть цьогоріч зимові табори для дітей? Як організувати цікавий, насичений і корисний відпочинок?

Covid-19 вносить свої корективи у плани батьків й звужує перелік програм відпочинку для школярів в Україні та за кордоном. Але ситуація значно краща, ніж торік – понад 100 зимових дитячих таборів відкрили набір на сезон 2021-2022.

Як обрати зимовий дитячий табір та програму відпочинку, читайте на Gazeta.ua.

Дитячі зимові табори в Україні

 

Дитячі табори в Карпатах, насамперед, про катання на лижах та сноубордах. Підходять для тих, хто уже катається, або для діток, які вперше стануть на лижі цього сезону. В цьому допоможуть досвідчені інструктори. Табори в Карпатах включають й вивчення англійської, тренінги з бізнесу, творчі гуртки, екскурсії, походи горами, святкування Нового року та Різдва за гуцульськими традиціями.

Батькам варто звернути увагу, що саме входить у ціну такого відпочинку – одні табори одразу включають скі-паси, спортивне спорядження та додаткові екскурсії у вартість, інші- ні.

Дитячі табори на зимові канікули в Карпатах тривають від кількох днів, вартість – від 3700 грн.

У Київській області цього року діятиме понад 18 таборів за найрізноманітнішими програмами та напрямками. Творчість, лідерство, кіномистецтво, театральна майстерність, бізнес, англійська мова, теніс, кінний спорт та багато іншого. Є й короткі програми, які включають лише святкування Нового року.

Тривалість зимових дитячих таборів на Київщині від 2 днів, вартість від 4500 грн.

Також цього сезону працюватимуть табори в Харківській, Рівненській, Сумській та Чернівецькій областях.

Дитячі зимові табори за кордоном

 

Цього року чимало країн пускають дітей від 12 років з негативним ПЛР-тестом, а діток до 12 – без них. Можна розглядати зимові програми у Польщі, Іспанії, Угорщині, Австрії, Єгипті, Туреччині та Великобританії. Більшість із них спеціалізуються на поглибленому вивченні англійської мови, але й передбачають інші розваги. У Польщі діти кататимуться на лижах, в Іспанії – зможуть займатись у футбольному таборі, в Єгипті програма включає дайвінг та альпінізм.

Тривалість зимових дитячих таборів за кордоном від кількох днів, вартість від 5700 грн.

Сімейні зимові табори

 

Не хочете аби діти святкували Новий рік та Різдво без вас?

Є вихід – сімейні зимові табори, або денні зимові табори. Останні діятимуть у Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові та Запоріжжі. Вдень діток розважатимуть кваліфіковані аніматори, інструктори та вчителі табору, а у вас буде змога відпочити, зайнятись своїми справами. Також можна взяти участь у житті табору й організувати неймовірний відпочинок.

Зараз ви читаєте новину «Класні зимові канікули для вашої дитини: огляд зимових таборів 2021-2022». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути