Ексклюзиви
пʼятниця, 12 січня 2018 01:53

Хлопчик пішки добирався в школу 5 км при сильному морозі
4

Третьокласник, поспішаючи на екзамен, пройшов 5 км при сильному морозі. У класну кімнату він піднявся із замороженим волоссям, віями і обмороженими долонями. Температура повітря на той час була -9. Із одягу на дитині було тоненьке пальто.

Інцидент стався у китайському селі Синьцзе. Директор школи сфотографував хлопчика. Чоловік розповів, що дитина сильно обмерзла, проте через веселий характер і легку вдачу, це не позначилось на його здоров'ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка "заспокоїла" 4-місячну дитину до реанімації

"Хлопчику 10 років. Поспішав на останній екзамен у семестрі. У той ранок температура упала до -9 градусів Цельсія. Дитина відома у школі як "класний клоун". Він весь знаходить спосіб розвеселити однокласників. У цей день він сильно замерз. Його батьки живуть у місті. Там заробляють на прожиття. За хлопчиком і його братами і сестрами наглядають старенькі люди", - сказав директор.

У школі відсутнє теплопостачання через відсутність фінансування. Директор зазначив, що "школа допомагає третьокласнику як може, дає йому безкоштовний сніданок".

Раніше в Бірмінгемі, Англія, знайшли тіло 7-річного хлопчика. Експертиза встановила, що в дитини зупинилось серце після переохолодження. Правоохоронці взяли його опікунів під варту за недогляд.

Зараз ви читаєте новину «Хлопчик пішки добирався в школу 5 км при сильному морозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути