понеділок, 21 листопада 2016 22:26

Фотограф вразила недосконалою красою материнства
12

Фотограф Еран Садс показала матерів у їх повсякденному житті: серед хаосу на кухні, розкиданих іграшок, в дитячих сльозах і обіймах.

Про це пише goodhouse

Героїнь знімків фотограф знайшла в інтернеті, опублікувавши заклик до участі в її проекті Материнство без фільтрів. Відгукнулися близько 80 жінок, з яких Еран обрала 12.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Багатодітний тато показав, як насправді виглядає батьківство

"Ми так часто женемося за створенням ідеальної картинки: коли всі одягнені в одному стилі, з красивими зачісками та щасливими обличчями. Такі фотографії прекрасні, але наскільки вони реальні? Мало хто здатний виглядати так кожен день. Мені ж хотілося показати красу в реальному повсякденному житті кожної матері", - розповіла фотограф.

"Кожну з них я попросила нічого не робити із зачіскою, макіяжем чи одягом, ніяк не прибирати будинок для фотозйомки. Все мало було виглядати так, як в звичайного дня. Це найскладніше: пустити незнайомця з фотоапаратом у свій звичний світ".

Фотограф сподівається, що будь-яка жінка зможе впізнати на цих знімках себе і зрозуміти, що щоденна недосконала реальність - це нормально.

"У кожної з нас бувають дні без макіяжу або душа. Ми всі закликаємо дітей до порядку. Годуємо їх з ложечки. Ми постійно обнімаємося і цілуємося. Нам все набридає. Ми граємо на підлозі. Ми всі в одному човні. І всі ці моменти і переживання - красиві", - говорить Еран.

Фотограф показала материнство без прикрас

Зараз ви читаєте новину «Фотограф вразила недосконалою красою материнства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути