пʼятниця, 17 липня 2020 12:48

Чому українцям потрібна дистанційна освіта: відповідь експерта

Чому українцям потрібна дистанційна освіта: відповідь експерта
Те, що дистанційна освіта не гарантує якісної освіти, - це міф

Дистанційне навчання необхідне, щоб дитина отримала базову освіту і паралельно розвивала професійні навички у спорті, творчості чи інших галузях. Воно допомагає реалізувати себе із юних років, не розсіюючи увагу.

"Навчання онлайн не замінить офлайн-школу, але воно дає змогу отримувати знання в комфортних для себе умовах, самостійно визначати час та темп уроків. Це дуже потрібно учням, які професійно займаються спортом, музикою, подорожують, мають вади здоров'я або ж просто некомфортно почуваються в звичній школі", - пояснює директор Дистанційної школи Харківського колегіуму Тамара Миколаївна. Там навчають дітей онлайн із 1 до 11 класу незалежно від місця проживання та стану здоров'я. Мають 23-річний досвід в освітній галузі, професійних педагогів та унікальні навчальні методики.

Те, що дистанційна освіта не гарантує якісної освіти, - це міф, переконують працівники школи.

"У такому форматі навчання дуже важливою є відповідальність учнів та батьків. Адже вчитель надає весь навчальний матеріал, розробляє яскраві презентації, цікаві лекції, інтерактивні тести. Доступ до них можна отримати за допомогою будь-якого ґаджета із підключеним інтернетом. Якщо батьки багато працюють і не можуть контролювати навчання дитини, ми пропонуємо послуги тьютора, який буде моніторити увесь процес. Також надаємо психологічні консультації та репетиторство. Настільки добре учень освоїв теми, показують підсумкові контрольні роботи. Усі оцінки вносять у електронний щоденник".

Рівень надання освіти онлайн-школою Харківського колегіуму та професіоналізм педагогів підтверджують відповідні сертифікати, дипломи та грамоти. Відмінним показником є випускники школи, які вступили до іноземних університетів, та позитивні відгуки батьків.

"Моя дочка готується до ЗНО. Її подруги з інших шкіл просили скидати їм презентації та конспекти, які будуть корисні при підготовці до тестів. Бо матеріали, які надавали вчителі, дійсно дуже інформативні. Навіть я, коли перевіряла домашнє завдання, дізналася багато нового і цікавого, - говорить мати дев'ятикласниці Ольга.

Щоб навчатися у Дистанційній школі Харківського колегіуму варто мати певні документи: заяву та договір про вступ, особову справу, свідоцтво про народження. Також обов'язковими є технічне оснащення, хороший інтернет та канцелярія.

Детальніше про навчання можна дізнатися за телефонами: +38(050)814-53-03; +38(068)814-53-03. Або на сайті http://online.collegium.com.ua/.

Зараз ви читаєте новину «Чому українцям потрібна дистанційна освіта: відповідь експерта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути