пʼятниця, 17 травня 2019 02:50

Зірки з дефектами зовнішності, яких вони не приховують
21

Незважаючи на те, що знаменитості багатьма сприймаються як еталони краси, в їх зовнішності також можна знайти вади. У багатьох з них є фізичні недоліки, яких вони не соромляться.

Кейт Хадсон.  Актриса не тільки не приховує вуха, що стирчать, за пишними зачісками, а й всіляко підкреслює свою родзинку.  Хоча раніше Кейт дійсно ховала вуха під розпущеним волоссям.  З віком Хадсон зрозуміла, що невелика капловухість - це її «фішка», і стала цим пишатися.  Кажуть, вона іноді користується вушними коректорами, щоб вуха стирчали більш акуратно, ніж задумала природа.
Наталі Дормер.  У актриси параліч лицьового нерва.  Недуга має лише легку ступінь, яка проявляється в незначному перекосі рота на ураженій стороні.  Зірка може спокійно закрити око, нахмурити м'язи брови, надути щоку, а також з легкістю виконує рухи губами, на відміну від хворих з більш тяжким ступенем даного захворювання.  З'явилася вона внаслідок родової травми.  Пошкодження практично непомітні, коли актриса широко посміхається.  Зазвичай защемлення видно при розслабленому виразі обличчя.  Проте на екрані це не помітно, оскільки гримери успішно коректують недоліки зовнішності актриси.
Меган Фокс.  Важко повірити, що одна з найсексуальніших актрис усіма способами намагається приховати свої руки.  Причина цього - брахидактилия - вроджена аномалія пальців рук.  Тому актриса змушена приховувати дуже короткі і широкі нігті на великих пальцях рук, які виглядають недорозвиненими в порівнянні з іншими.  Перед зйомками Меган завжди наполягає на пункті в контракті, який забороняє знімати її руки крупним планом.  А якщо сцена, де добре видно руки, все-таки необхідна, то за Фокс в ній грає дублерша.
 Хоакін Фенікс.  Народився із заячою губою - пороком розвитку, при якому у новонароджених розщеплена верхня губа.  Після коригувальної операції у актора залишився шрам між верхньою губою і носом.  Актор часто розповідає в інтерв'ю, що його шрам - це божественне втручання.  «Я народився вже зі шрамом.  Мене зцілив Господь ще в материнській утробі », - каже Хоакін.  За словами Фенікса, незадовго до його народження мама сиділа в гамаку на березі моря і несподівано відчула біль.  «Коли я народився, мама показала мене лікарю, і він сказав:« А хто робив твоїй дитині операцію на губі?  Це найкраща операція, яку я тільки бачив», - розповідає Фенікс.  - Мама відповіла: «Йому ніхто не робив операції.  Він народився не з заячою губою, а зі шрамом ».  А лікар сказав: «Це неможливо».  І тоді мама зрозуміла, що це - божественне втручання».
Дензел Вашингтон.  Володар двох «Оскарів» Дензел Вашингтон теж не без вад.  В юності, займаючись баскетболом, актор зламав мізинець правої руки.  Він не звернувся вчасно за допомогою, мізинець зрісся неправильно, в результаті чого він і до цього дня відстовбурчується в сторону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без пластики: зірки, які не бояться старості

Зараз ви читаєте новину «Зірки з дефектами зовнішності, яких вони не приховують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути