Ексклюзиви
четвер, 15 березня 2018 11:46

Зірка "Гри престолів" був змушений піти з дому під час зйомок фіналу серіалу

Зірка "Гри престолів" був змушений піти з дому під час зйомок фіналу серіалу
Роуз Леслі вигнала з дому Кіта Харрінгтона з дому під час зйомок "Гри престолів" Фото: HELLO! Russia

Зйомки восьмого сезону "Ігри престолів" (Game of Thrones) одночасно притягують і відштовхують шанувальників серіалу. Такі почуття відчувають і зоряні фанати історії, які колись знімалися в ній.

31-річна Роуз Леслі недавно зізналася в інтерв'ю, що навіть виставила за двері нареченого, Кіта Харінгтона, щоб він не розповідав їй сюжет восьмого сезону.

Екранний роман зірок одного з найпопулярніших телешоу HBO (Кіт зіграв в ньому Джона Сноу, а Роуз - Ігрітт, загиблу в одному з епізодів) переріс в реальний. Для Леслі зйомки вже закінчилися, але вона продовжує стежити за проектом. Актриса стала гостею ефіру програми Сета Майерса, якому розповіла, що була змушена прогнати Кіта з дому в сусідню кав'ярню, коли йому прислали сценарій нових епізодів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джона Сноу спіймали за кавою під час зйомок нового сезону "Ігри престолів"

Актриса жартома додала, що намагалася триматися подалі від нареченого влітку, коли йшли зйомки фінальних серій, тому що він занадто багато розповідав про них.

"Я все розумію по виразу його обличчя. Не хотіла бачити по його очах, що відбувається, тому відправила його збирати речі", - відповіла Леслі.

Пара познайомилися на зйомках "Ігри престолів" в 2012 році і почали зустрічатися поза знімальним майданчиком. У вересні 2017 року актори оголосили про заручини, але напружений робочий графік завадив їм зіграти весілля. Зараз пара живе в східній частині Англії, де купила будинок за 2,2 мільйона доларів.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Гри престолів" був змушений піти з дому під час зйомок фіналу серіалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути