четвер, 26 вересня 2024 11:56

Зірка "Довбуша" Стрельніков вперше розказав про весілля з відомою акторкою
3

Сергій Стрельніков розповів про весілля з Вікторією Литвиненко
Фото: instagram.com/viktoshaia
Сергій Стрельніков розповів про весілля з Вікторією Литвиненко
Сергій Стрельніков розповів про весілля з Вікторією Литвиненко

Зірка фільму "Довбуш" Сергій Стрельніков розкрив завісу особистого життя. Актор сім років одружений з колегою - Вікторією Литвиненко, але подробицями стосунків майже не ділився.

В інтерв'ю для журналу VIVА пара розповіла, що не поспішали з одруженням.

"У нас було невелике весілля, і кожного разу, як його згадую, мені хочеться знову вийти заміж за Сергія. Це був класний і щасливий день нашого життя", - пояснила Вікторія.

Сергій додав: "Коли я забирав Вікторію з салону краси, і ми мали їхати на локацію, де відбувалося весілля, я зустрів чоловіка, який грав на волинці. Одразу вирішив, що Вікторія має йти до вівтаря під звуки шотландської волинки. Бо мені подобається все шотландське".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Моя королева" - Усик виклав фото з дружиною, яких ще не було в мережі

На запитання, чи присутні в їхній родині ревнощі, актор відповів, що все має бути чесно.

"Якщо я розумію, що моя дружина може подобатися іншим чоловікам, бо Вікторія дуже красива, я не можу до цього ставитися дуже спокійно. Тому так, звісно, що я ревнивий... Коли подарували троянди, то, пам'ятаю, що нервувався сильно з цього приводу. Приходжу додому і бачу великий букет троянд. Троянд рівно стільки, скільки їй років. І я причепився до дружини - звідки в тебе ці троянди? Пам'ятаю, як завівся через це. Своєю чергою я намагаюся своїй дружині не давати приводу ревнувати", - зазначив Стрельніков.

Футболіст Олександр Зінченко з дружиною Владою влаштували ніжну фотосесію з доньками - Євою та Леєю. Зіркова родина позувала на природі. Жінка одягла рожеві джинси та білу футболку, а дівчатка позували в однакових сарафанах, сорочках і колготках.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Довбуша" Стрельніков вперше розказав про весілля з відомою акторкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути