пʼятниця, 17 серпня 2018 22:20

"Зважені та щасливі" будуть боротися з анорексією

Автор: Прес-служба
  У "Зважаних та щасливих" вперше розкажуть про анарексію
У "Зважаних та щасливих" вперше розкажуть про анарексію

30 серпня в 20:00 на телеканалі СТБ стартує найвагоміше шоу країни "Зважені та щасливі". Восьмий сезон проекту унікальний, адже вперше в реаліті буде порушена зворотна сторона схуднення - критично низька вага.

Як вже відомо, в цьому році працювати з учасниками будуть три тренера: Марина Боржемская-Узєлкова, В'ячеслав Узелков та Василь Вірастюк. Також в проекті нова ведуча - популярний блогер і консультант з харчування Мирослава Ульянина.

Починаючи з 30 серпня, в кінці кожного випуску шоу "Зважені та щасливі" з'явиться спеціальна рубрика # стопанорексія, присвячена боротьбі з критично низькою масою тіла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вірастюк буде худнути в "Зважені та щасливі"

Спираючись на власний досвід, Мирослава Ульянина разом з фахівцями та запрошеними гостями, подолаши таку ж проблему, буде розбирати, що таке анорексія, причини її виникнення, як виявити і боротися з цією складною психологічною проблемою.

"Гостями перших випусків # стопанорексія стануть вже знайомі нашим глядачам дівчинки: переможниця четвертого сезону" Зважених та щасливих "Юля Науменко (Фоміна) та переможниця третього сезону" Супермодель по-українськи "Маша Гребенюк. Вони розкажуть, які психологічні проблеми призвели до страшної втрати ваги , як вони справлялися з ними і яким був їхній шлях до відновлення здоров'я ", - розповідає директор ТО Євген Тунік.

Після оголошення імені нової ведучої і теми восьмого сезону (худнуть батьки і діти), в соціальних мережах піднялася активна дискусія на тему анорексії. Проблема раніше залишалася поза телевізійних реаліті.

Зараз ви читаєте новину «"Зважені та щасливі" будуть боротися з анорексією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути