середа, 19 жовтня 2011 10:42

Зуб Джона Леннона хочуть продати за $15 тисяч

Зуб Джона Леннона хочуть продати за $15 тисяч

Британський аукціонний дім Omega Auctions 5 листопада виставить на торги зуб колишнього "біттла" Джона Леннона, очікується, що він піде з молотка не менше ніж за 10 тисяч фунтів стерлінгів (близько 15,7 тисячі доларів), повідомляє сайт телерадіокорпорації Бі-бі-сі з посиланням на представника аукціону Карен Феавезер.

"Це - дійсно унікальний лот, і в реальності важко оцінити його. Ми очікуємо, що за нього дадуть не менше 10 тисяч фунтів, проте бували навіть випадки, коли подібні лоти йшли з молотка за шестизначну суму", - заявила Феавезер, яка назвала зуб Леннона "найпрекраснішим і найдивнішим лотом", що коли-небудь виставлялися Omega Auctions на торги.

ФОТОРЕПОРТАЖ: В Лондоні показали невідомі фотографії Джона Леннона і Йоко Оно

Колишній учасник The Beatles віддав раніше вирваний ним самим зуб своїй покоївці Дот Джарлетт, яка працювала в його будинку в Кенвуді в кінці 1960-х років. Він попросив її подарувати зуб дочці як сувенір.

"Оскільки твоя дочка - прихильниця The Beatles, ти можеш віддати їй його як сувенір", - наводить слова Леннона син покоївки Баррі Джарлетт.

Джон Леннон був убитий восьмого грудня 1980 року кількома пострілами в спину. Вбивця Марк Чепмен був визнаний осудним і засуджений на довічне ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Зуб Джона Леннона хочуть продати за $15 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути