вівторок, 15 вересня 2015 13:31

Знятися у новому кліпі O.Torvald приїхали сотні фанів зі всієї країни
10

Фото: Євгеній Люлько

10 вересня українська група O.Torvald зняла кліп на пісню Крик з альбому Ти Є. Зйомка проходила в київському Інституті автоматики на Татарці і тривала 16 годин. В ній взяли участь музиканти O.Torvald і чотириста фанів гурту з усіх регіонів  України, які відгукнулися на прохання Жені Галича, і приїхали до Києва на зйомку.

Режисером відео став кінорежисер і кліпмейкер Володимир Лєрт, який знайомий українському глядачеві, як режисер відеокліпів гурту Бумбокс: Наодинці, Сандалі, Этажи, Дитина, Пепел, і фільму Отторжение, де в головних ролях знялися Богдан Ступка та Сергій Бабкін.

 "Крик - одна з найсерйозніших і найбільш хвилюючих пісень альбому, пісня про нас і про те, що відбувається навколо нас, про те наскільки ми можемо бути байдужими. Цей кліп задуманий як звернення до соціуму. Для участі в масових сценах цього відео ми запросили фан-клуб O.Torvald. Чекали  на дві сотні людей, а приїхало майже чотириста - з різних регіонів України! Я вдячний кожному, ви дуже круті, люди!! Дякую, що ви з нами, що стійко витримали 16-годинну зйомку і  невтомно працювали. Я знав, що #Нашілюдівсюди підірвуть!", - говорить Євген Галич лідер O.Torvald

"Мені подобається працювати з O.Torvald. Женя, так само як і я, не терпить заборон у творчості. Він рок-зірка нового покоління. Команда O.Torvald по справжньому любить свою аудиторію і на зйомках ми переконалися, що ця любов взаємна. Велика вдячність за участь фан-клубу O.Torvald, які відгукнулися і зробили це відео з нами. Це не просто стандартні слова подяки. Від професійних акторів другого плану, ми ні за що не добилися б такої віддачі. Так що без них ми б просто не впоралися. Ще раз дякую!", - поділився режисер Володимир Лєрт.

Зараз ви читаєте новину «Знятися у новому кліпі O.Torvald приїхали сотні фанів зі всієї країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути