пʼятниця, 04 жовтня 2019 17:25

Змінила білий фартух на латексний костюм: як Maruv виглядала у шкільні роки

У мережі з'явились підліткові фото епатажної української співачки Maruv, справжнє ім'я якої Ганна Корсун (дівоче прізвище Попелюх).

Зірка дала інтерв'ю у передачі "Життя відомих людей" на телеканалі "1+1".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Українська Мадонна" - Maruv оголилась для фанатів

Автор: Скріншот з відео
  Maruv навіть в школі дивувала всіх незвичними нарядами.
Maruv навіть в школі дивувала всіх незвичними нарядами.

Про те, якою виконавиця була у школі, розповіли її колишні однокласники та вчителі. Артистка завжди брала активну участь у позакласному житті навчального закладу. А ось вчителька математики в школі в Павлограді згадує, що навіть в обов'язковій для ліцею типовій і не дуже привабливій формі Ганна приковувала погляди однокласників.

"З одягом у неї були в школі проблеми, оскільки вона любила одягати досить короткі спідниці та відверті наряди. Їй часто робили зауваження через це. Часто відправляли переодягатися", - згадував однокласник Maruv.

Автор: Скріншот з відео
  Maruv навіть в школі дивувала всіх незвичними нарядами.
Maruv навіть в школі дивувала всіх незвичними нарядами.

Уже пізніше Ганна Попелюх змінила білий фартух шкільної форми на спокусливий латексний костюм і стала українською поп-королевою Maruv.

"Що тут такого? Я ж не гола ходжу. І навіть, якщо і гола, якщо це красиво, то чому б ні. Будемо відвертими: всі люблять красиве жіноче тіло, у чому б воно там було або не було. Всі люблять дивитися і насолоджуватися, навіть жінки люблять. Тому, харе бути ханжами, приймайте себе і не треба соромитися", - підсумувала співачка.

Епатажну українську співачку Maruv номінували на російську премію. Зірка потрапила до категорії "Найкращий артист" за версією MTV Russia.

Зараз ви читаєте новину «Змінила білий фартух на латексний костюм: як Maruv виглядала у шкільні роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути