Ексклюзиви
четвер, 27 лютого 2020 08:58

Життя поділилося на до і після: співачка подразнила досконалим тілом і розповіла про неочікувані аналізи

Українська співачка 37-річна Анна Седокова, що живе у РФ, похвалилася перед підписниками фігурою в купальнику і розповіла про харчування.

Фото опубліковала у своєму Instagram-акаунті.

Автор: instagram.com/annasedokova/
  Співачка позує в білому купальнику, демонструючи стрункі довгі ноги. Розповіла жінка також про нещодавні зміни у раціоні
Співачка позує в білому купальнику, демонструючи стрункі довгі ноги. Розповіла жінка також про нещодавні зміни у раціоні

Співачка позує в білому купальнику, демонструючи стрункі довгі ноги. Розповіла жінка також про нещодавні зміни у раціоні.

"Тиждень тому моє життя поділилося на до і після. Я здала аналіз на харчову сумісність. Отже, є низка продуктів, які викликають у моєму тілі погану реакцію і я гладшаю", - розповіла вона.

До таких продуктів належать яйця і молочні продукти.

"Я, людина, яка обожнює все, що пов'язано з молоком, сиром і кефірчиком, була змушена викреслити все це з життя, якщо хочу красиву рівну шкіру і тіло своєї мрії", - зазначила Сєдокова.

Зірка спробує утриматися тиждень від яєць і молочних продуктів, запропонувавши шанувальникам наслідувати її приклад. Шанувальники позитивно оцінили її фігуру. Багато також висловили готовність обмежити себе у вживанні певних продуктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголена в ліжку: Анна Сєдокова засвітила величезні груди

"Я з Вами))) поліпшимо своє тіло", "Ти і так шикарна", "Сексі", "Аня, може бесіду для тих хто хоче схуднути?", "Блін, давайте з понеділка хоча б", "Навіщо худнути - ідеальна ж!" - йде мова в коментарях.

16 грудня, свій день народження відзначає співачка Ганна Сєдокова. Їй виповнюється 37 років. Народилася артистка в 1982 році в Києві. Мати — Світлана Георгіївна Седокова — вчитель музики та англійської мови. Батько-Володимир Львович Седоков. У 6 років стала учасницею народного ансамблю України "Світанок". Закінчила загальноосвітню школу з золотою медаллю, з відзнакою закінчила музичну школу по класу фортепіано. Після закінчення школи поступила в Київський національний університет культури і мистецтв за спеціальністю "Актор і ведучий телебачення", закінчивши його з червоним дипломом.

Зараз ви читаєте новину «Життя поділилося на до і після: співачка подразнила досконалим тілом і розповіла про неочікувані аналізи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути