вівторок, 01 березня 2016 12:33

Зірки проекту "Х-фактор" привітають жінок з весною

Автор: Прес-служба
 

5 березня столичний ТРЦ Ocean Plaza подарує своїм гостям весняні почуття і настрій, яскраві емоції і драйв.

Чарівних відвідувачок ТРЦ чекає океан позитиву і радості, щедро наповнений компліментами, подарунками і незліченними сюрпризами. Кожна зможе відчути себе дамою серця справжнього чоловіка, посидівши на задньому сидінні чудового Harley-Davidson поруч з незабутньо колоритним байкером.

Тематичні фотозоні подарують на пам'ять масу чудових веселих фотографій і приємних моментів. Наприклад, тут можна буде привітати свою маму зі святом, відправивши їй тільки що зроблене фото з написом: "Люблю маму".

Модниці зможуть похизуватися в заповітних туфлях, скориставшись послугою "Лабутени за 5 хвилин". А розважати відвідувачок ТРЦ в цей день будуть актори-аніматори в образах відважних льотчиків і моряків. Вони вже підготували для прекрасних дівчат щирі компліменти, побажання і навіть приємні життєві передбачення. Чудовим подарунком для відвідувачів стане милий дружній шарж, виконаний художниками, які будуть працювати на території ТРЦ.

Також гостей чекає маса розваг і веселих конкурсів з подарунками. Кожна дівчина зможе буквально зловити свою мрію.

На святковому концерті виступлять зірки популярної телепрограми "Х-фактор" Аїда Ніколайчук та Кирило Каплуновський і інші популярні артисти. Хедлайнером шоу-програми стане група "Люм'єр".

Кульмінацією свята буде колективне загадування бажання. У встановлений час ведучий свята попросить всіх бажаючих зібратися навколо сцени, щоб одночасно загадати свої заповітні мрії під символічне відео падаючої зірки.

Зараз ви читаєте новину «Зірки проекту "Х-фактор" привітають жінок з весною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути