Ексклюзиви
середа, 16 вересня 2020 18:03

Зірка шоу "Сімейство Кардаш'ян" оголосила про бойкот Facebook та Instagram

Зірка шоу "Сімейство Кардаш'ян" оголосила про бойкот Facebook та Instagram
Знаменитості заморозили свої акаунти в соціальних мережах на 24 години. Фото: instagram.com/kimkardashian

Американська модель 39-річна Кім Кардаш'ян-Вест і десятки інших зірок приєдналися до бойкоту Facebook та Instagram. Знаменитість повідомила, що заморозить свій акаунт в соціальних мережах, як протест проти поширення "ненависті, пропаганди й дезінформації", в Instagram.

Такий крок є частиною #StopHateforProfit, яку організували активісти, повідомляє BBC News Україна.

Знаменитості заморозили свої акаунти в соціальних мережах на 24 год. сьогодні, в середу.

"Я не можу сидіти і мовчати, доки ці платформи продовжують дозволяти поширювати ненависть, пропаганду та дезінформацію, які створюють групи, чия мета - розколоти Америку. Дезінформація, яку поширюють у соціальних мережах, серйозно впливає на наші вибори та підриває нашу демократію", - написала Кардаш'ян-Вест.

Серед інших зірок, які теж заморозили свої акаунти в соціальних мережах, стали актори Леонардо Ді Капріо, Саша Барон Коен і Дженніфер Лоуренс, а також співачка Кеті Перрі.

Організатори #StopHateforProfit, яка розпочалася ще в червні, звинувачують Facebook та Instagram у недостатніх зусиллях для припинення дезінформації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кардаш'ян закриває реаліті-шоу після 14 років на ТБ

"Кампанія зосередила увагу на Facebook, який також володіє Instagram та WhatsApp, а торік заробив на рекламі майже $70 млрд. Засновник Facebook Марк Цукерберг у червні заявив, що мережа заборонить рекламу, яка містить твердження, що "люди певної раси, етнічної приналежності, національного походження, релігійної приналежності, касти, сексуальної орієнтації, гендерної ідентичності або імміграційного статусу" є загрозою для інших", - йдеться в повідомленні видання.

Телеведуча Алла Мазур сьогодні, 16 вересня, святкує 55-річчя. Вона змінила імідж і взяла участь у фотосесії для журналу Marie Claire. Ведуча опублікувала допис у Facebook і поділилася цікавими кадрами з фотосесії для глянцю.

Зараз ви читаєте новину «Зірка шоу "Сімейство Кардаш'ян" оголосила про бойкот Facebook та Instagram». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути