неділя, 16 травня 2021 13:47

Зірка серіалу "Школа" натякнула на роман із Позитивом

Зірка серіалу "Школа" натякнула на роман із Позитивом
Анна Трінчер зробила тату з силуетами Олексія Завгороднього і себе з кліпу Kiss. Фото: instagram.com/annatrincher_official

Співачка та зірка серіалу "Школа" Анна Трінчер підігріла чутки про роман з колишнім учасником "Время и Стекло" Позитивом.

Вона розповіла, що зробила нове тату - це зображення силуетів її та Позитива, які цілуються. Але чи зустрічається зі співаком – не відповіла.

"Мені здається, що на це питання має відповісти чоловік. Зараз я почуваюся набагато впевненіше. Ще я зробила тату на честь прем'єри пісні Kiss, в кліпі на яку знявся Позитив. Тату нагадує силуети з кліпу мене і Позитива", – сказала артистка у програмі "Світське життя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хороший батько буде": зірка "Школи" здивувала мережу "вагітністю" від Поплавського

Така відвертість дівчини заінтригувала її можливими стосунками з Позитивом, який вільний після розлучення з дружиною. Він з Анною Андрійчук розлучилися після 13 років стосунків. Звістку повідомила Анна у реалітішоу "Девочки рулят". Їй знадобився понад рік, щоб ухвалити остаточне рішення, що вони з Позитивом більше не чоловік і дружина.

Раніше Анна Трінчер потішила своїх шанувальників досить пікантними фото зі своєї спальні. На знімках Анна грайливо позує у чорному мереживному боді, сидячи на ліжку. Під фото Трінчер розповіла про свій перший поцілунок - це було з дівчиною у 12 років.

Зараз ви читаєте новину «Зірка серіалу "Школа" натякнула на роман із Позитивом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути