вівторок, 20 березня 2018 02:30

Зірка серіалу "Секс у великому місті" балотується на пост губернатора в США

Зірка серіалу "Секс у великому місті" балотується на пост губернатора в США
Зірка серіалу "Секс і місто" йде в політику. Фото: Marieclaire.ua

Американська актриса Синтія Ніксон, відома роллю Міранди в серіалі "Секс і місто", заявила, що офіційно висуває свою кандидатуру і починає кампанію за посаду губернатора штату Нью-Йорк.

"Я люблю Нью-Йорк, і сьогодні я оголошую про висунення в губернатори", - написала Ніксон а у своєму Twitter.

У записі в соціальній мережі актриса прикріпила відеоролик, на кадрах якого відображена актриса, члени її сім'ї і Нью-Йорк. За кадром С.Ніксон розповідає, чому вона зважилася балотуватися на пост губернатора.

"Нью-Йорк - мій будинок. Я ніколи не жила в іншому місці. Я росла тут з матір'ю в однокімнатній квартирі на п'ятому поверсі. Нью-Йорк - це місце, де я виросла, і де я виховую своїх дітей", - каже вона .

С.Ніксон, що підтримує Демократичну партію, підкреслює, що в разі обрання має намір, перш за все, боротися з проявами нерівності в штаті, буде відстоювати доступність медицини, боротися з масовими незаконними арештами, а також обіцяє відремонтувати метро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс-символ Шерон Стоун відзначила 60-річчя у бікіні з молодим бойфрендом

За роль Миранды в сериале "Секс в большом городе" Никсон получила в 2004 году "Эмми" за лучшую женскую роль второго плана в комедийном телесериале. В 2008 году она получила вторую статуэтку "Эмми" за роль в сериале "Закон и порядок: Специальный корпус". Также Никсон лауреат премий Гильдии киноактёров США, "Тони" и "Грэмми". Пять раз была номинирована на "Золотой глобус".

Зараз ви читаєте новину «Зірка серіалу "Секс у великому місті" балотується на пост губернатора в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути