вівторок, 19 лютого 2019 14:12

Зірка "Гри Престолів" розповіла про проблеми в кар'єрі через домагання Вайнштейна

Зірка "Гри Престолів" розповіла про проблеми в кар'єрі через домагання Вайнштейна
Після відмови Вайнштейну, актриса перестала отримувати пропозиції від Miramax. Фото: vokrug.tv

Англійська актриса Ліна Гіді, яка зазнала домагань зі сторони американського продюсера Гарві Вайнштейна, підозрює його втручання в її кар'єру.

Виконавиця ролі Серсеї Ланністер у "Грі престолів", розповіла про свої здогадки в інтерв'ю для видання The Times.

Він двічі пропонував їй інтимний зв'язок та успіх в кіно, однак та відмовилась. Після відмови у сексі, студія Miramax, співзасновником якої є Вайнштейн, припинила з Гіді будь-яку співпрацю.

"Чорт, може те, що я не переспала з ним, вплинуло на ціле десятиліття моєї кар'єри. До цих випадків я двічі працювала з Miramax, але потім нічого не було",
– зізналась британська зірка.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Lena Headey (@iamlenaheadey)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глянцеві видання відмовились працювати з зірковим фотографом, якого звинуватили у домаганнях

Ліна Гіді додала, що її перша зустріч з Гарві Вайнштейном відбулась у 2005 році на Венеційському фестивалі. Тоді ж він покликав її на прогулянку, де дозволив собі "непристойні вирази і жести".

Наступна ж їхня зустріч відбулась в Лос-Анджелесі, де він запросив її в готельний номер та розпитував про особисте життя актриси. Після відповіді, що її цікавить лише робота і нічого більше, він попросив нікому не розповідати про зустріч.

Секс-скандал із голлівудським продюсером спалахнув у 2017-ому. Понад 100 жінок звинуватили Вайнштейна у домаганнях. Після розголосу у США почалася масштабна кампанія проти сексуального насильства.

Вайнштейну висунули офіційні звинувачення, щоправда, лише у скоєнні трьох злочинів сексуального характеру. А невдовзі після того – відпустили під заставу в один мільйон доларів. Сам продюсер протягом всього часу будь-яку свою провину заперечує.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Гри Престолів" розповіла про проблеми в кар'єрі через домагання Вайнштейна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути