вівторок, 20 вересня 2016 18:34

Зірка "Гри престолів" не знає, як жити після закінчення серіалу

Автор: Reuters
 

Зірка серіалу "Гра престолів", яка грає Сансу Старк Софі Тернер зізналась, що не знає, як житиме після закінчення зйомок проекту.

Софі знімалась у кіно 7 років і тепер не знає, як продовжувати карєру.

"Мені, напевно, найсумніше за всіх. Це було моє життя з 13 років. Буде божевілля, коли шоу закінчиться, буду в тому ж віці, що і Кіт Харрінгтон, коли він почав...це неймовірно. Я не знаю, куди рухатися далі у житті", - сказала акторка E! News.

Читайте також: Зірка "Гри престолів" похизувалась розкішним декольте на врученні "Еммі"

'Бути цинічним краще за все, в цій індустрії багато відмов. Ми всі замінні. Сприймаємо це як роботу. Намагаємося не бути звільненими", - говорить Софі Тернер про кіноіндустрію.

Зірка зазначила, що ніяковіє на публіці.

"Мені соромно бути на публіці іноді. Я відчуваю, що люди дивляться на мене. Якщо воходиш погуляти з друзями тебе точно будуть дражнити", - сказа Софі Тернер.

Нагадаємо, на врученні Еммі зірка "Друзів" Мет Леблан заявив, що хоче знову побачити Емілію Кларк, виконавицю ролі Мати драконів у серіалі "Гра престолів", голою.

Журналіст запитав ЛеБлана, чи є він фанатом серіалу, на що той відповів:

"Я бачив перший сезон і потім перестав дивитись. Згодом зрозумів, що це сталося після того, як Мати драконів роздягнулась. Тому мені потрібно знову почати слідкувати за серіалом", - говорить зірка "Друзів".

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Гри престолів" не знає, як жити після закінчення серіалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути