пʼятниця, 10 квітня 2015 17:51

Зірка "Гладіатора" став невпізанаваний через зайві кілограми
4

Зірка "Гладіатора" Рассел Кроу днями з'явився на прем'єрі свого фільму The Water Diviner. У розповнілому чоловіку було важко пізнати героя гучної драми.

Рассел Кроу прийшов у строгому костюмі, який не міг приховати його чималий живіт.

Нагадаємо, актор і режисер Рассел Кроу розповів, що найважчим для нього періодом в кар'єрі стали перші кілька років після "Оскара" за фільм "Гладіатор", коли артист пізнав такі непривабливі сторони слави, як переслідування Майклом Джексоном і погрози "Аль-Каїди", передає The Guardian.

"Два чи три роки мене доймав Майкл Джексон. Я не був з ним знайомий, ніколи його не зустрічав, але він якимось чином з'ясував, під яким ім'ям я зупиняюся в готелях, і постійно мені телефонував. Куди б я не приїжджав, він телефонував мені і питав, чи на місці містер Уолл або місіс Уолл, а потім починав жартувати про те, що якщо нікого з Уоллів немає, то що ж тоді підтримує дах?" - розповів Кроу.

 Наступні два роки Кроу всюди супроводжували кілька агентів ФБР, через що, як каже актор, у багатьох склалося враження, що він одержимий власною безпекою.

Кроу став найбільш високооплачуваним актором світу в 2014 році, заробивши більше 82 мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Гладіатора" став невпізанаваний через зайві кілограми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути