понеділок, 16 січня 2017 11:26

Зірка "50 відтінків сірого" розповіла про любов до оголення

Зірка "50 відтінків сірого" розповіла про любов до оголення

Журнал Vogue присвятив обкладинку Дакоті Джонсон, яка виконала головну жіночу роль в гучному еротичному блокбастері "На п'ятдесят відтінків темніше". Дакота розповіла виданню про фільм, відверті сцени, своє дитинство і славу.

Стримана, але дика - так охарактеризувала себе 27-річна актриса в розмові з журналістом, який сказав, що ходять чутки про її погане ставлення до картини.

"Ні, я пишаюся фільмом - це дійсно класна історія", - відповіла Дакота і повідала про інших відомих їй чутках, наприклад, про їхній роман з Джеймі Дорнаном і про те, що вони ненавидять один одного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мережі з'явився гарячий трейлер другої частини "50 відтінків сірого"

"Ми ненавидимо один одного, і у нас роман - все це правда. Як щодо такого?", - Пожартувала Джонсон.

Вона розповіла про своє ставлення до відвертих сцен на екрані і пояснила власну сміливість у втіленні образу Анастейші Стіл:

"Відвертість цікава для актора. Ми з Джеймі довгий час працюємо разом, тому у нас немає заборон, а є лише довіра і прагнення бути чесними. Звичайно, я вплуталася в авантюру! А якби мій партнер виявився мерзотником ?! Тільки уявіть, немає макіяжу , одягу, прикрас та інших зачіпок, які можуть допомогти розповісти про соціальний статус героя і сюжет! Перестану я зніматися в оголених сценах, коли мої груди почнуть обвисати? Не знаю. У мене європейське мислення в подібних речах. Не хочу, щоб актори надягали спідню білизну в відвертих сценах. Давайте будемо чесними! Люди голі, коли займаються любов'ю, "- сказала Дакота в інтерв'ю. Однак дочка Мелані Гріффіт не завжди така смілива. За визнанням актриси, з незнайомими людьми їй важко знаходити спільну мову.

"Я жахлива в натовпі. Нещодавно була на показі Gucci в Мілані, куди мене запросив друг Алессандро Мікеле. Відчувала себе не в своїй тарілці: сиділа і думала про те, що не знаю людей навколо і не розумію, про що говорю. Помітила за собою відстороненість і холодне поводження з оточуючими - все це не в моєму характері, тому що звичайно люблю бути ніжною ", - відверто зізналася Джонсон.

У лютому вийде картина "На п'ятдесят відтінків темніше" (Fifty Shades Darker).

Зараз ви читаєте новину «Зірка "50 відтінків сірого" розповіла про любов до оголення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути