середа, 12 вересня 2012 14:37

Жириновський вважає, що Ксенії Собчак взагалі не потрібні гроші

Жириновський вважає, що Ксенії Собчак взагалі не потрібні гроші
"Те, що Ксенії Собчак гроші не повертають, абсолютно правильно", вважає лідер ЛДПР Фото: liveinternet.ru

Лідер ЛДПР Володимир Жириновський висловився з приводу "мільйонів" телеведучої Ксенії Собчак. Нагадаємо, ось уже четвертий місяць знаменита дівчина намагається повернути гроші, вилучені у неї під час обшуку. Звернення в різні судові інстанції поки не дали жодного ефекту. А напередодні Мосміськсуд відмовився зобов'язати слідство повернути Собчак вилучені в ході обшуків у неї в квартирі 1,5 мільйона євро. Таким чином, суд відхилив скаргу захисту Собчак на аналогічне рішення Басманного суду, визнавши його обгрунтованим.

Володимир Вольфович рішення суддів підтримує. "Те, що Ксенії Собчак гроші не повертають, абсолютно правильно", - заявив політик і пояснив, що гроші повертати не варто, так як телеведуча "не може довести" їхнє походження. А на кінець зауважив, що гроші Собчак взагалі не потрібні. Припущення, звичайно, не позбавлене такої собі вишуканої дотепності.

Сама Ксенія вже повідомила пресі, що має намір і далі ходити по судах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ксенії Собчак не повернули її мільйони

Нагадаємо, Жириновський вже не вперше виступає з критикою на адресу Ксенії Анатоліївни. Так, у травні на одному із засідань Держдуми Володимир Вольфовоіч заявив: "Так вона (Собчак) мліє, коли її хапає ОМОН. Їй потрібні жорсткі чоловічі руки, щоб схопили її, потримали, потріпали. Та вона насолоджується! За гратами, ось вона Жанна д'Арк! Нова Новодворська", - заявив Жириновський. І додав, що Валерія Новодворська "в мавп'ятниках насолоджувалася". "Бомжатник, повії, наркомани, а вона мліє, сидить і пише якийсь роман", - пригадав політик.

Зараз ви читаєте новину «Жириновський вважає, що Ксенії Собчак взагалі не потрібні гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути