понеділок, 22 листопада 2021 17:33

Жив із безхатьками й різав її картини: Коляденко розкрив деталі скандалів із Білик

Шоумен і хореограф 50-річний Дмитро Коляденко зізнався, що влаштовував сцени ревнощів колишній коханій - співачці 51-річній Ірини Білик. Про їхній роман багато пліткували.

Танцюрист познайомився з виконавицею 2001 року. Тоді Білик була заміжньою. Але Коляденко однаково запросив її до ресторану після виступу у Вінниці. У програмі "ЖВЛ" шоумен поділився подробицями їхнього роману.

"Я запросив її до ресторану. Замовив шашлики, хачапурі. Вино червоне, біле. Дають рахунок - мені бракує грошей", - пригадав він.

Хореограф залишив свій перстень у заставу ресторану. Забрати його вже не зміг: наступного дня виявив, що заклад згорів.

Автор: instagram.com/kolyadenkodima_official
  Шоумен Дмитро Коляденко поділився подробицями сварок зі співачкою Іриною Білик
Шоумен Дмитро Коляденко поділився подробицями сварок зі співачкою Іриною Білик

За декілька місяців після побачення Білик розлучилася. І вони з Коляденком офіційно стали парою. Та знову під вінець співачка не поспішала, хоч шоумен освідчувався їй шість разів.

Фанати пари навіть не здогадувалися, які сварки виникали між зірковими закоханими.

"Я різав її картини, викинув диван із 13-го поверху. Я заклеїв її косметику. Ішов босоніж Києвом. Я жив під мостом із безхатьками", - пригадав танцюрист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Білик заспівала з екскоханими на паркеті "Танців із зірками"

Фіналом п'ятирічного роману став черговий скандал, після якого виконавиця вигнала Коляденка з дому. Ведучий не міг заспокоїтися через це. Він продав інтимні фото Білик одному глянцю. Після цього чоловік почав зловживати алкоголем і зневірився в жінках. Щоб прийти до тями, Коляденко кілька років відвідував психотерапевта.

Шоумен Дмитро Коляденко поділився деталями романтичних стосунків зі співачкою Іриною Білик. Артист зізнався, що вони утримувалися від інтиму. А для того, щоб кохатися, Коляденко відвідав клініку.

Зараз ви читаєте новину «Жив із безхатьками й різав її картини: Коляденко розкрив деталі скандалів із Білик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути