понеділок, 25 грудня 2006 13:44

Зигмунд Фройд зраджував своїй дружині

Австрійського психоаналітика Зигмунда Фройда вже багато років підозрювали в тому, що він зраджував своїй дружині Марті з її сестрою Міною. Недавно таємний роман доктора отримав документальне підтвердження.

Німецький соціолог Франк Месичевські отримав у своє розпорядження список постояльців одного з розкішних готелів у швейцарських Альпах за 1898 рік. Як з"ясувалося, 42-річний Фройд прибув туди, щоб розділити номер з 33-річною сестрою своєї дружини. Щоб не викликати підозр, пара реєструвалася як подружжя. Проте при цьому відомо було, що справжня дружина вченого у цей момент знаходилася удома, отримуючи листівки від чоловіка і сестри.

Це "відкриття" зробили випадково, коли Месичевські збирав дані для своєї нової книги про засновника психоаналізу. Власники готелю заявили, що вони знали про роман Фройда, проте вони не хотіли розголошувати цю інформацію до наступного року, оскільки саме в 2007 році відбудеться 125-річчя з дня заснування готелю.

На думку відомих дослідників життя і наукових досліджень Фройда, нових доказів більш ніж достатньо, щоб підтвердити подружню зраду доктора. Сам учений заявляв, що завжди був вірним дружині. В одному з листів американському другу він написав: "Я виступаю за свободу інтимних стосунків. Проте сам я не практикую це в особистому житті", повідомляє Утро.ru.

Зараз ви читаєте новину «Зигмунд Фройд зраджував своїй дружині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути