Ексклюзиви
понеділок, 10 червня 2013 10:49

"Женька був уже дуже слабеньким" - близький друг про останні хвилини Євгена Огіра

"Женька був уже дуже слабеньким" - близький друг про останні хвилини Євгена Огіра
Могила Євгена Огіра Фото: joinfo.com

Соліст білоруської групи "Лепріконси" Ілля Мітько був одним з найближчих друзів покійного Євгена Огіра. Співак став свідком останніх хвилин чоловіка Тіни Кароль, про що розповів в інтерв'ю.

"Попрощатися з ним я встиг, - розповів Ілля Мітько журналістам. - Коли вони повернулися з Німеччини, де Женя лікувався останнім часом, Тіна відразу ж подзвонила мені: "Ми вдома". Я тут же вилетів з Алма-Ати, де ми виступали з концертом, і вже через кілька годин був у Києві. Вже всі розуміли, що він йде...".

Соліст групи "Лепріконси" добре пам'ятає як Євген Огір почав "згасати": "Добре пам'ятаю нашу з ним останню бесіду, яку в основному вів я - Женька був уже дуже слабеньким, йому важко було навіть розмовляти. Щоб хоч якось відволікти його, розповідав про все - про своє життя, про плани, про те, як сильно за ним сумую, просив приймати ліки. Вірите, у мене більше немає сліз - я всі їх вже виплакав".

ВІДЕО: Тіна Кароль заспівала присвячену чоловікові пісню

Зазначимо, як повідомляють українські ЗМІ, чоловік Тіни Кароль помер близько 23:00, 28 квітня. У цей день зоряна дружина Євгена Огіра виступала на концерті в Запоріжжі. Страшну новину вона дізналася тільки після того, як пішла за куліси.

Зараз ви читаєте новину «"Женька був уже дуже слабеньким" - близький друг про останні хвилини Євгена Огіра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути