Ексклюзиви
вівторок, 20 листопада 2012 17:46

Наречений Дженніфер Еністон запросив на весілля Анджеліну Джолі

Наречений Дженніфер Еністон запросив на весілля Анджеліну Джолі
Джастін Теру вирішив зробити сюрприз коханій Фото: news.passion.ru

Наречений голлівудської актриси Дженніфер Еністон Джастін Теру вирішив піднести нареченій своєрідний подарунок. Він запросив на майбутнє свято її колишнього чоловіка Бреда Пітта і закляту врагиню Анджеліну Джолі.

Зараз повним ходом йдуть приготування до довгоочікуваного весілля Дженніфер Еністон і Джастіна Теру, яке, за чутками, призначене на кінець року і відбудеться чи то на Гаваях, чи то в Мексиці.

Нагадаємо, відома голлівудська актриса, зірка комедійного серіалу "Друзі" раніше дала згоду на пропозицію руки і серця свого давнього коханого, сценариста і режисера Джастіна Теру. Молоді познайомилися на зйомках фільму "Пристрасть до зміни місць", роман тривав близько року. Вже в червні парочка заселилася разом, обравши для свого любовного гніздечка особняк акторки. І ось досі Дженніфер із захватом займається облаштуванням спільного житла. Примітно, що пара вирішила поділити його на жіночу і чоловічу половини.

Нещодавно папараці примудрилися зняти парочку, причому об'єктом пильної уваги стала каблучка Еністон, яку їй підніс Теру в знак любові та вірності. З'ясувалося, що її прикрашає восьмікаратний діамант. За словами експертів, це дуже рідкісний і дорогий камінь. Він смарагдового огранювання. Така робота особливо цінується, адже вона вимагає високого професіоналізму. Вартість каблучки знавці оцінили в мільйон доларів.

Між тим не все гаразд у стосунках Еністон і Теру. Ходять чутки, що Джастін вирішив зробити Дженніфер досить дивний подарунок, запропонувавши їй запросити на весілля її колишнього чоловіка, голлівудського актора Бреда Пітта і його цивільну дружину Анджеліну Джолі, повідомляє StarHit. І якщо проти кандидатури Бреда Еністон нічого не мала проти, то бачити Анджеліну на власному весіллі Джен категорично відмовилася і навіть влаштувала нареченому дикий скандал.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дженніфер Еністон подарувала нареченому новий Porsche

Мабуть, Еністон досі не дають спокою образливі слова Анджеліни, коли вона назвала Дженніфер невротичкою. Більш того, Джолі компетентно заявила, що саме Джен зруйнує свій шлюб з Теру і це лише питання часу. Підливають масла у вогонь і повідомлення закордонних ЗМІ, що Еністон буквально підкладає Джастіна під ніж пластичного хірурга - їй нібито не подобається ніс коханого, якого вона підсвідомо порівнює з колишнім чоловіком, красунчиком Бредом Піттом.

Зараз ви читаєте новину «Наречений Дженніфер Еністон запросив на весілля Анджеліну Джолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути