Ексклюзиви
середа, 21 травня 2014 14:33

Дружина сепаратиста Губарєва захоплюється боксом та любить постріляти із зброї
23

Фото: Соціальні мережі

Дружина лідера донецьких сепаратистів Павла Губарєва Катерина до недавнього часу була активним користувачем "Фейсбуку". Жінка часто виставляла сімейні знімки, двох своїх старших синів та себе в очікуванні дитини. Судячи із знімків Губарєва художниця, виставлялась навіть в галереї. В інформації про неї сказано, що вона у 2000-му закінчила школу №5 в місті Каховка, що на Херсонщині. Далі вчилась у Донецькому національному технічному університеті. Випустилась у 2005-му. Вона любить по-боксувати, грати у страйкбол та постріляти із зброї. Синів сім'я Губарєвих теж привчає до спорту. Ймовірно, що вони ходять на гімнастику. Не лишають дітей осторонь й георгіївських стрічок. Нещодавно у них народилася третя дитина — донька.

Зараз Катерина Губарєва стала міністром закордонних справ так званої "Донецької Народної республіки". У камуфляжній формі вже встигла записати звернення до своїх "соратників". В ньому сказала, що "більшість донбаських містечок підтримують створення ДНР, а решту українців і росіян захоплюються їхнім прикладом".

Поки її чоловік Павло Губарєв місяць сидів в столичному СІЗО СБУ жінка разом із дітьми переховувалася в місті Ростов-на-Дону.

Зараз ви читаєте новину «Дружина сепаратиста Губарєва захоплюється боксом та любить постріляти із зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути