середа, 13 травня 2020 11:01

Дружина футболіста виставила вагіну на аукціон. Стартова ціна - $1000

Дружина екскапітана "Динамо" Миколи Морозюка Ірина Морозюк освоює новий вид заробітку. Вона намагається практикувати еротичний живопис і влаштовувати аукціони для продажу картин.

У Іnstagram блогерка поділилася еротичною світлиною, до якої зробила підпис-оголошення. Імовірно, що оголошення - це жарт, який у разі позитивного відгуку й підтримки може стати реальним актом продажу.

Ірина, одягнена у червоне бікіні та білий мінітоп на грудях, сидить на краю стільця, позуючи напівоберненою до фотооб'єктиву. На фото Морозюк тримає пензель, сидячи за мольбертом, широко розставивши довгі ноги. "Шедевр" живописного "мистецтва" становить собою абстракцію, но нагадує зображення жіночої вагіни.

"Картина "Соковитий грейпфрут". Стартова ціна 1000$", - написала блогерка.

Підписники, крім коментарів захвату і свого ставлення до моделі і її картини, почали піднімати ціну лоту, піднявши її до $2300.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Груди – €5 тис, губи – 300: дружина футболіста підрахувала, скільки коштує дівочий тюнінг

"Вдалої торгівлі!", "Скільки коштує з тобою? ціна?", "Відразу 2 соковитих грейпфрути на фото", "Просто шедевр", "Іра, ти бомба", "Ух, вогонь, мадам!", "Чесно дивилася більше не на картину, а на вас, ну й картина теж непогана", "І в Вас, і в картині відчувається глибоке жіноче начало", - написали фоловери зірки.

Автор: instagram.com/irina_moroziuk/
  Ірина, одягнена у червоні бікіні та білий мінітоп на грудях, сидить на краю стільця, позуючи напівоберненою до фотооб'єктиву
Ірина, одягнена у червоні бікіні та білий мінітоп на грудях, сидить на краю стільця, позуючи напівоберненою до фотооб'єктиву

Епатажна дружина екскапітана "Динамо" Миколи Морозюка Ірина Морозюк задумалася над тим, як зберегти і подовжити пристрасть у стосунках. У своєму Іnstagram-акаунті блогерка поділилася сексі-світлинами, під однією з яких ініціювала опитування своїх підписників на цю тему. На фото Ірина робить селфі у дзеркалі у спальні. Зірка сидить повністю оголеною на ліжку, підтягнувши та схрестивши ноги, прикриваючи таким чином найінтимніші частини тіла.

Зараз ви читаєте новину «Дружина футболіста виставила вагіну на аукціон. Стартова ціна - $1000». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути