субота, 09 квітня 2016 12:50

Дружина Дяді Жори розповіла, хто їй пошив перше бікіні для конкурсу з бодібілдінгу

Дружина Дяді Жори розповіла, хто їй пошив перше бікіні для конкурсу з бодібілдінгу
podrobnosti.ua

Дружина шоу-мена Дяді Жори, Наталя Мичковська, розпвоіла, що перше її бікіні для конкурсу з бодібілдінгу пошила українська дизайнерка Юлія Айсіна. Про це повідомила у передачі "Світське життя" на телеканлі 1+1.

"Перші бікіні мені пошила Юлія Айсіна. Я обираю лише колір, як груди ляжуть, а це найголовніше, бо груди в цій справі наголовніше", - говорить Наталя Мичковська.

Нещодавно родина Дяді Жори була в ОАЕ.

"У нас традиція їздити у Дубаї, ми постійно їздимо січень-лютий, поєднуємо сонечко і шопінг, у нас рука набита, знаємо норми, скільки треба брати у валізи", - говорить шоумен.

"Найбільшу вагу займають цукерки, у Дубаї найбільший магизин цукерок і діти люблять солодке, цукерки найбільші покупки, адже у класі треба всіх пригостити, Устина у наймолодша дуже любить всіх пригощати", - каже Наталя Мичковська.

Нагадаємо, дружина гумориста Дяді Жори не збирається відмовлятися від змаганнь з боді білдінгу, "фітнес бікіні.

"Я не збираюсь зупинятися, буду йти далі. Мені приносить це велике задоволення бути у формі. Гарно виглядати, дівчата у образі блищать у стразах. Кожні півроку відбуваються змагання, є мода на купальник, макіяж, тут теж критерії вибору. Вони постійно змінюються: за цим треба слідкувати. Я бачу результати, зміни у фігурі, на весну я вже придумала, як хочу виглядати - я хочу прес пружний, попу більше - все можливо, головне бажання, наполегливість, тоді можна досягнути хороших результатів", - каже Наталя Мичковська.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Дяді Жори розповіла, хто їй пошив перше бікіні для конкурсу з бодібілдінгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути