четвер, 23 листопада 2017 18:33

Зеленський висловився проти заборони "Сватів"

Зеленський висловився проти заборони "Сватів"
Володимир Зеленський став на захист "Сватів" Фото: facebook.com/zelenskiy95

Шоу-мен Володимир Зеленський звернувся до шанувальників на сторінці в Facebook, він висловився про заборону серіалу "Свати".

Служба безпеки України на три роки заборонила в'їзд в нашу країну російському акторові Федору Добронравову в зв'язку з тим, що він відвідував Крим.

"По-перше, якщо він (Федір Добронравов) порушив закон, то яким би він не був, він зобов'язаний сюди не їздити. Якщо звичайно, він його порушив. Але зв'язок між товаришем Добронравовим і тисячами людей, які працюють над цим проектом останні 15 років, відсутня. Цей серіал люблять і дивляться мільйони. Цей серіал знятий за наші гроші, створений нашими людьми ", - каже Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Миротворець" вніс у чорний список кінорежисера Федора Бондарчука

Зірка серіалу "Свати" в коментарі RT заявив, що не відвідував анексувати Крим.

В "чистилищі" сайту "Миротворець" вже перебувають - Леонід Агутін, Йосип Кобзон, Сергій Безруков, Дмитро Дюжев, Кирило Сафонов, Микола Цискарідзе, Марія Порошина, Іван Охлобистін, Олена Свиридова, Володимир Кузьмін, Ольга Бузова, Микита Михалков, Нюша, Діма Білан, Тіматі, Ірина Дубцова, Валерій Леонтьєв, Михайло Шуфутинський, Олександр Маршал, Ірина Аллегрова, Григорій Лепс, Митя Фомін, Філіп Кіркоров, Олег Газманов, Михайло Пореченков, Ігор Крутой і багато інших.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський висловився проти заборони "Сватів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути