Ексклюзиви
пʼятниця, 13 грудня 2013 14:39

Зеленський піде на Майдан ще раз, якщо далі будуть ображати і бити людей

Автор: фото: Сергій Старостенко
 

Шоумен та керівник студії "95 квартал" Володимир Зеленський Новий рік зустріне із сім'єю. Про це він розповів журналістам на зйомках "Вечірнього Кварталу".

"Новий рік я зажди зустрічаю із своєю сім'єю. А моя сім'я — це не тільки мої діти і дружина. Це весь "Квартал-95". І ніколи в життя я по іншому Новий рік не зустрічав. Тільки в дитинстві з батьками. Так що для мене це святе. Це буде в Києві, бо це наша Батьківщина. На різдвяні канікули пообіцяв доньці поїхати кататися на лижах. А то мені так соромно, бо ні я, ні донька на лижах їздити не вміємо. Та й я ніколи в житті не був на лижних курортах. Через роботу не мав часу. А з мене вже всі сміються, бо все-таки 36-ий рік іде. І донька мені сказала, що у свої дев'ять, вона єдина в класі, хто не стоїть на лижах", - зізнався Зеленський.

Між тим, шоумен також прокоментував події, які зараз відбувається в країні. Він зазначив, що за народ стояти піде, а от за обіцянки влади чи опозиції — ні.

"Думаю, не може бути багато Майданів і люди вже це показали. Мені зрозуміла позиція людей, коли вони вийшли на Майдан. Тоді побили інших людей. Я за ту позицію теж готовий бути з людьми. Якщо і далі народ будуть ображати і бити — я піду на Майдан. І ходив, звичайно. Правда, не першого грудня, коли Беркут побив студентів, а вже другого дня заїхав. Взагалі, насилля нашій ментальності нехарактерне. Я коли дивлюсь, як в арабських країнах відбуваються які перевороти, мародерства, я з жахом це сприймаю. Тоді я радію, що народився в Україні. Але нашій країні не пощастило з політикою та верхівкою влади", - підсумував він.

 

Зараз ви читаєте новину «Зеленський піде на Майдан ще раз, якщо далі будуть ображати і бити людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути