середа, 17 лютого 2021 12:26

"Снідаю об 11:00" - 73-річна модель поділилась секретом стрункості
3

Галина Герасимова стала фотомоделлю в 69 років
Фото: надане Галиною Герасимовою
Галина Герасимова стала фотомоделлю в 69 років
Галина Герасимова стала фотомоделлю в 69 років

73-річна фотомодель Галина Герасимова важить 52 кг. Це для неї ідеальна вага.

"Можна було б ще на 2 кілограми поправитись, але чомусь не вдається. Завжди була стрункою, з тонкою талією. Найбільша моя вага - 65 кілограмів", - розповіла Галина Герасимова кореспонденту Gazeta.ua.

Галина Іванівна зізналась, що дієт не дотримується, проте ніколи багато не їсть.

"Їм по трохи. Зранку ніколи не хочу їсти. Снідати можу о 10-11-й. Це зазвичай чашка чаю з бутербродом. Солодке не люблю, а так споживаю все підряд – фрукти, овочі, рибу. Звісно, вечеряю, але маленькими порціями. Це не навмисно, просто так звикла. Себе не обмежую – можу з'їсти булочку, чи печиво. Головне не переїдати. Якщо сильно наїмся, то почувають некомфортно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вражають красою та смаком - яскраві фото моделей за 50

Жінка постійно перебуває в русі, любить ходити пішки.

"Потрібно себе тримати в тонусі. Взимку, коли є сніг, люблю походити на лижах на присадибній ділянці. Весною і літом завжди чимось займаюсь біля дому - облаштувала клумби, доглядаю за квітами. Коли онуки були меншими, завжди їх організовувала. То ми басейн копали, то виходили на природу, катались на човні. Покійний чоловік теж любив таке дозвілля, в усьому мені допомагав", - поділилась фотомодель.

Галина Герасимова розпочала кар'єру моделі в 69 років. Знімається в кліпах, для реклам, її запрошують на зйомки телепередач.

Галина Герасимова живе в місті Миронівка на Київщині. До виходу на пенсію працювала в Київському науково-дослідному інституті гідроприладів. Має 2 дочок і четверо онуків. 3 роки як вдова.

Зараз ви читаєте новину «"Снідаю об 11:00" - 73-річна модель поділилась секретом стрункості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути