Ексклюзиви
четвер, 02 грудня 2021 17:50

"Заміж не вийшла" - Огнєвіч заінтригувала фанів зізнанням про стосунки після "Холостячки"

Співачка 35-річна Злата Огнєвіч поділилася, як склалися її стосунки у другому сезоні реаліті "Холостячка". Перед фінальним випуском, який покажуть 3 грудня, зірка вирішила заінтригувати шанувальників.

Зйомки романтичного проєкту вже завершилися, а виконавиця натякає на те, що має стосунки. Однак заміж поки не вийшла. У цьому зізналася за лаштунками шоу "Маска".

"Заміж не вийшла, але ми плануємо", - оголосила Огнєвіч.

Автор: instagram.com/zlata.ognevich
  Злата Огнєвіч розкрила, як склались її стосунки після "Холостячки"
Злата Огнєвіч розкрила, як склались її стосунки після "Холостячки"

Зірка додала, що знайшла свою половину, бо відшукала себе. Вона назвала 2021 рік найромантичнішим у житті. І тепер співачка мріє про сім'ю та дітей.

А також Огнєвіч дала поради самотнім жінкам, як знайти кохання. Вона зазначила, що варто відкласти думки про прекрасного принца.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брітні Спірс - 40. Сенсаційні факти й найвідоміші пісні принцеси попмузики

"Насамперед слід знайти себе та зрозуміти, що подобається саме вам, чим ви хочете займатися та що відчувати щодня. Адже щастя всередині кожного з нас, і як тільки ми станемо щасливими, знайдемо того чоловіка", – додала зірка.

Виконавиця 35-річна Злата Огнєвіч, героїня другого сезону "Холостячки", опублікувала відверті знімки. Зірка постала в спідньому. Співачка показала кадри з фотосесії, на яких позує лише в комплекті мереживної спідньої білизни чорного кольору.

Зараз ви читаєте новину «"Заміж не вийшла" - Огнєвіч заінтригувала фанів зізнанням про стосунки після "Холостячки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути