середа, 14 серпня 2024 11:31

Задонатила на "Азов". Путіністка Доліна заявила, що її обікрали шахраї з України
8

Квартира Доліної, яку вона продала матері-одиначці
Фото: Скріншот
Квартира Доліної, яку вона продала матері-одиначці
Квартира Доліної, яку вона продала матері-одиначці
Квартира Доліної, яку вона продала матері-одиначці
Публікації Доліної на сторінці в Instagram

Співачка Лариса Доліна, яка підтримує повномашстабне вторгення і є палкою прихильницею російського диктатора Володимира Путіна, заявила, що стала жертвою шахраїв з України.

За словами виконавиці, у неї "відібрали" квартиру в елітному ЖК Москви. Українці нібито вмовили продати житло, після чого забрали собі понад $100 тис.

"Я стала жертвою шахраїв. Щодо мене вчинили дуже збочені та сплановані шахрайські дії. За цим фактом порушено кримінальну справу. Я визнана потерпілою, а на мою квартиру накладено арешт. Попереднім слідством встановлено, що шахраї перебувають на території України", - прокоментувала росіянка.

Цікаво, що на сторінці артистки в Instagram, з'явилися публікації про те, що вона продала квартиру й віддала в заставу дачу, щоб задонатити кошти батальйону "Азов". Крім цього закликала долучатися до збору. В stories також йшлося про те, що Доліна виїхала з Росії в Одесу. Зараз ці пости видалені, що може свідчити про зламаний акаунт.

Автор: Скріншот
  Публікації Доліної на сторінці в Instagram
Публікації Доліної на сторінці в Instagram

Поліція РФ заявила, що з квітня по липень співачці нібито телефонували шахраї з України та переконували продати квартиру й дачу. За інформацією правоохоронців, ці люди представлялися спецслужбами та "налякали" Ларису тим, що її майном хочуть заволодіти злочинці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Взяли прикрас на понад 200 тис: Анну Трінчер пограбували на концерті

Після цього провели швидкий продаж житла матері-одиначці, а суму в майже 200 млн рублів передали курʼєру. Згодом гроші перевели на рахунок, що не належить артистці.

Українці бурхливо відреагували на заяву путіністки й вже встигли створити меми з написом: "Лариса, просто переведите всю сумму на безопасный счет".

Автор: Скріншот
 
Автор: Скріншот
 
Колишня дружина продюсера-зрадника Юрія Бардаша - Христина Герасимова - вона ж Луна, випустила російськомовний альбом. Цікаво, що на такий крок артистка зважилася перебуваючи в Україні. Назвала це "сміливістю". Платівка складається з 11-ти російськомовних пісень і лише двох україномовних.
Зараз ви читаєте новину «Задонатила на "Азов". Путіністка Доліна заявила, що її обікрали шахраї з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути