Ексклюзиви
субота, 24 серпня 2024 21:23

"Зʼїжджають з глузду": продюсер Полякової висловився про повернення Винника

"Зʼїжджають з глузду": продюсер Полякової висловився про повернення Винника
Український продюсер Михайло Ясинський, який працює зі співачкою Олею Поляковою, висловився про провальне повернення в шоубіз артиста-втікача Олега Винника. Фото: колаж ТСН

Український продюсер Михайло Ясинський, який працює зі співачкою Олею Поляковою, висловився про провальне повернення в шоубіз артиста-втікача Олега Винника.

Він виокремив кілька ключових проблем, які не бачить сам виконавець. Детальніше про це він розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Як зауважив продюсер, творчість Винника за два з половиною роки затишшя ніяк не змінилася.

"Вони всі як одна відома пісня Олега Винника. Ніби не було ніяких двох років, ніби не було ніякої війни, не було цього мовчання, не було незрозумілих інтерв'ю", - пояснив продюсер.

Головну проблему Михайло Ясинський вбачає в відсутності продюсування. За його словами, Винник некрасиво вчинив із своїм другом, і тому в відповідальний момент - на початку повномасштабного вторгнення Росії - залишився без його допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Винник вперше вийшов на зв'язок після звинувачення у брехні: який вигляд має артист

"Так сталося, що він відвернувся від Олександра. Всі ці проблеми з бізнесом почалися ще до війни. От саме це я не розумію, не сприймаю як менеджер, як людина, яка теж співпрацює з артистами. Іноді трапляється момент, коли просто вони зʼїжджають з глузду", - додав продюсер.

На думку Ясинського, відсутність команди, котра змогла б допомогти Виннику з розмахом повернутися в шоубіз та пояснити свою втечу, а також те, що співак не живе в контексті війни, зіграло з ним поганий жарт.

"Що ми бачимо? Всі ці справи веде людини, яка була головою фан-клубу Олега Винника. Ми бачимо одні й ті самі фото, ті самі пісні, навіть логотип OV - ці літери ж були тактичними знаками російської армії під час вторгнення. Треба цього позбуватися. Тут ніби нічого люди не розуміють", - пояснив Ясинський.

Нагадаємо, колишній продюсер Олега Винника - Олександр Горбенко - звинуватив артиста у брехні.

Чоловік заявив, що у виконавця не було ніякої хвороби, а своїм виїздом з країни Олег зірвав чимало концертів, інтерв'ю, фотосесій. За словами Горбенка, артист бреше й про багатомільйонну допомогу ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «"Зʼїжджають з глузду": продюсер Полякової висловився про повернення Винника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути