неділя, 10 липня 2022 08:45

З кучерявим волоссям, густими бровами і рудий: зібрали архівні фото іменинника Влада Ями
15

Сьогодні, 10 липня, танцюрист Влад Яма відзначає ювілей. Знаменитості виповнюється 40 років.

Gazeta.ua зібрала архівні фото сьогоднішнього ювіляра.

Яма, який родом із Запоріжжя, ще з дитинства проявляв інтерес до хореографії. Після закінчення дев'ятого класу почав навчати танців дітей. А з 19 років давав уроки хореографії як дорослим, так і малим.

Після переїзду до Києва майбутня зірка продовжив танцювальну діяльність. Він навчався у столичному Dance Center, виступав в Українській федерації сучасного танцю, а ще викладав у Київському національному університеті культури і мистецтв.

2002 року Яма засвітився на міжнародній сцені. У парі з Мартою Бакай виступив в Англії на Open Metropolitan Championship – відкритому чемпіонаті зі спортивних танців серед аматорів. Він із партнеркою здобули перемогу в категорії латинських танців. Також Яма має кубок України з бальних танців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сильвестру Сталлоне – 76: маловідомі факти про актора, який має українське коріння

Але всеукраїнську славу йому принесли "Танці з зірками". Він зі співачкою Наталею Могилевською взяв участь у першому сезоні проєкту.

Після цього Яма гастролював із виконавицею і став частим гостем багатьох шоу. Зокрема, зірковий хореограф був членом журі на таких проєктах, як "Україна має талант", "Танцюють всі!", "Танці з зірками", "Ліга сміху" і "Модель ХL".

Подробицями з особистого життя Яма ділиться нечасто. Відомо, що танцюрист одружений. Його обраницю звати Ліліана. Пара виховує сина Ліона.

10 липня танцюрист Влад Яма відзначає ювілей – 40 років
Фото: instagram.com/vladyama_official
10 липня танцюрист Влад Яма відзначає ювілей – 40 років
10 липня танцюрист Влад Яма відзначає ювілей – 40 років
Яма позує з дружиною Ліліаною і батьками
Обраниця Ями – Ліліана. Пара виховує разом сина Ліона

8 липня головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний святкував 49 років. Його називають одним з найвідкритіших генералів, який розуміє проблеми солдатів і молодших офіцерів. З днем народження військового, який майже рік очолює ЗСУ, вітали українські знаменитості.

Зараз ви читаєте новину «З кучерявим волоссям, густими бровами і рудий: зібрали архівні фото іменинника Влада Ями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути