понеділок, 15 липня 2013 15:16

"Я з України ніколи не виїду" - Мухарський у відповідь на плани дружини

"Я з України ніколи не виїду" - Мухарський у відповідь на плани дружини
Мухарський: "Зараз у нас із дружиною є дискусійна платформа, яка обговорюється". Фото: Юлія РУДЕНКО

Співак і письменник Антін Мухарський (сценічне ім'я Орест Лютий) заявив, що не планує виїжджати з України, незважаючи на плани своєї дружини Сніжани Єгорової.

Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

Нагадаємо, відома телеведуча неодноразово заявляла, що хоче переїхати до Америки, через що мала конфлікт зі своїм чоловіком.

"Вона хоче їхати в Америку. Я категорично не хочу. Тому зараз у нас є дискусійна платформа, яка обговорюється. Я з України ніколи не виїду. Я розчарувався у всіх країнах", - сказав Мухарський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніжана Єгорова у захваті від Америки

Як уже повідомлялося, наразі Єгорова перебуває у Беверлі Хіллз, де активно викладає фото з відпочинку у соцмережу Фейсбук. Відомо, що вона лише гостює і дуже задоволена перебуванням за кордоном.

"Сиджу біля океану, у кафешці на вікні, і щаслива як слон:-)))) Якийсь Боб Марлі грає мені свої сонячні пісні, якась тітка мені зробила комплімент з приводу мого головного убору, просто так!: - ))) А я думаю, що все це не просто так..... Я про це завжди мріяла!!! :))))", – написала дружина Мухарського у соцмережі.

Зараз ви читаєте новину «"Я з України ніколи не виїду" - Мухарський у відповідь на плани дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути