вівторок, 12 лютого 2013 17:19

Сніжана Єгорова поки не збирається до Америки

Сніжана Єгорова поки не збирається до Америки
Телеведуча називає себе патріотом країни Фото: segodnya.ua

Телеведуча Сніжана Єгорова не збирається найближчим часом виїжджати до Америки. Про це вона розповіла в коментарі Gazeta.ua.

"З одним телеканалом ми робили інтерв'ю зовсім з іншого приводу. І я там сказала, що якщо ситуація в країні найближчими двома роками не зміниться, я готова звідси поїхати до Америки. Але всі оцінили це, що я прямо зараз збираю речі, а завтра їду. Це не так. Я патріот своєї країни і вважаю, що багато чого зробила для неї за останні двадцять років", - зауважує Сніжана.

Каже, що після виходу сюжету про її ймовірний від'їзд до Америки в ефір, її знайомі та друзі постійно запитують, коли ж вона поїде.

"Я втомилася всім переповідати, яке ж у нас насправді було інтерв'ю і що найближчим часом нікуди їхати не планую. Недавно їздила з дітьми відпочивати в Єгипет, то журналісти навіть хотіли відзняти і той наш від'їзд. Я ледве відмовила, що їду лише у відпустку", - наголошує Єгорова.

Між тим її старша донька Олександра теж не збирається лишатися в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніжана Єгорова з родиною планує емігрувати в США, або Канаду

"Вона не планує залишатися в Україні. Я її абсолютно в цьому підтримую, я допомагаю їй у цьому. І на наступний рік, якщо все буде добре, так як я спланувала, вона протягом всього року вчитиметься в Америці. І думаю, що вона там і залишиться", - поділилася телеведуча.

Зараз ви читаєте новину «Сніжана Єгорова поки не збирається до Америки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути