Ексклюзиви
середа, 22 червня 2022 11:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Вєрка Сердючка вперше перефразувала хіт з Євробачення

Вєрка Сердючка вперше перефразувала хіт з Євробачення
Артист Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, перефразував хіт з Євробачення-2007. Фото: instagram.com/v_serduchka

Артист Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, перефразував хіт з Євробачення-2007.

Вєрка Сердючка змінила текст пісні і заспівала замість Dancing Lasha Tumbai - Dancing Russia Goodbye. Виступила в Амстердамі під час благодійного телемарафону на підтримку України Embrace Ukraine - #StrivingTogether.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Monatik зізнався, коли вертається в Україну й чому не пішов у ЗСУ: "А сім'я?"

"Друзі, від 24 лютого жодного Lasha Tumbai у цій пісні... Це тільки Russia Goodbye. Я цього не співав. Ви хотіли це почути, ось ви почуєте", - заявив виконавець.

2007 року на Євробаченні Вєрка Сердючка посіла друге місце. Тоді її виступ сподобався усім, окрім Росії. Пропагандисти взялися поширювати версію, що артист у своїй пісні співав не Lasha Tumbai, а Russia Goodbye, аби вчергове розпалити ненависть до українців.

Артист Андрій Данилко, який відомий в образі Вєрки Сердючки, відповів, чому не пішов воювати проти російських загарбників. Зазначив, що кожен має займатися своєю справою. Однак, якщо буде така необхідність, то йому "доведеться це зробити".

Зараз ви читаєте новину «Вєрка Сердючка вперше перефразувала хіт з Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути