пʼятниця, 27 квітня 2012 11:12

"Вся Туреччина дуже любить Ані Лорак" — кузен Мурата

"Вся Туреччина дуже любить Ані Лорак" — кузен Мурата
Турецький родич співачки заперечив чутки про негаразди в її родині Фото: like.lb.ua

Турецька родина чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу не хотіла, аби їхня спільна донька Софійка стала мусульманкою, повідомляє ТСН.

"Ми ж сучасні люди. Я — мусульманин, але тут можна запросто почути поп-музику, співати, танцювати і пити. У нас немає такого: "Чого це вона християнка?". Головне, аби людина була хороша", - розповів в ефірі програми "ТСН.Особливе" двоюрідний брат Мурата Сюррея Ертугрул.

Турецький родич Ані Лорак підкреслив, що попри чутки про розлучення співачки з Муратом все в їхній родині гаразд.

"Скільки я про це не говорив з Муратом, він жодного разу не підтвердив. У них маленька дитина. Він дуже кохає Кароліну. Я знаю, що і вона Мурата дуже кохає. Їм просто заздрять. Комусь не подобається, що зірка вийшла заміж за турка", - наголосив Сюррея.

ФОТОРЕПОРТАЖ: В інтернеті гуляють фото з хрестин дочки Ані Лорак

Двоюрідний брат Мурата погоджується, що турецька преса також непокоїться за щастя Налчаджиоглу. Але у кузена є для нього виправдання.

"Розумієте, Кароліна постійно на концертах і Мурат залишається сам. Багато людей приїжджає до нього з Туреччини. Він мусить водити їх по барах, ресторанах, відпочивати з ними. А люди одразу починають: "Бідолашна Кароліна, вона така чудова, а Мурат постійно гуляє. Чому він постійно не з нею?" У неї ж весь час концерти, вона постійно зайнята, то в Сибір летить, то в Європу, то в Арабські Емірати, то в Японію. Він же не може постійно літати з нею", - зауважив він.

Утім українську родичку Сюррея любить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мені подобається голе тіло" - чоловік Ані Лорак про свої вподобання

"Наша родина і вся Туреччина дуже любить Кароліну і її музику. Моя донька навіть співає її пісень. Вони дуже дружать з Кароліною. Взагалі у них чудова сім'я. Я не бачив, яка Кароліна мати, але переконаний, що чудова", - підкреслив Ертугрул.

Зараз ви читаєте новину «"Вся Туреччина дуже любить Ані Лорак" — кузен Мурата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути